13.11.2016

Joko tai

Niin se on. Huivit pukkaavat minulla tulemaan joko hitusen liian nafteja tai sitten aivan jotain muuta. Tämä eilen valmistunut kuuluu jälkimmäiseen osastoon. Se on valtava. Mutta mitäpä minä nenäliinoilla, iso ihminen.


Malli: Building Blocks, suunnittelija Stephen West (Ravelryssä täällä). Koko L.
Langat: Holst Garn Supersoft Uld (musta) yksi kerä, la BienAimée Tough Sock (Interstellar) vajaa vyyhti, la BienAimée Merino Singles (Pop Grunge) vajaa vyyhti, Madelinetosh Tosh Merino Light (Winter wheat) vajaa vyyhti sekä Hedgehog Fibers Skinny Singles (Fools gold) vajaa vyyhti.
Puikkoset 3,5 mm.


Huivi oli puikoilla sen verran rytyssä, että en tainnut oikein hahmottaa tulossa olevan asusteen leveyttä. Pähkäilin vain huivin korkeutta, jotta milloinka palkkeja olisi makuuni kylliksi, ja päädyin sen perusteella neulomaan suurimman koon mukaan. Ihan maaliin asti en päässyt, sillä Holst Garn otti ja loppui kesken viimeisen palkin toiseksi viimeisessä raidassa. Lopettelin huivin siihen. Ei puhettakaan, että olisin kostuttanut ja laittanut huivia pingotukseen - jo pelkkä kostean kankaan läpi silittäminen lisäsi kokoa siihen malliin, etten näin äkkiseltään tiedä, miten päin tämän kanssa ollaan. Toisaalta kun tarpeeksi monta kiekkaa kääntelen huivia kaulani ympärille, niin tulee se jossain vaiheessa huivin pää vastaan, joten eiköhän tämä tästä.


Viikko vielä ja sitten olisi messuamista luvassa Tampereen suunnalla. Mekin ajattelimme Soilen kanssa laskeutua täältä raukoilta rajoilta ihmisten ilmoille. Ehkäpä nähdään?

Edit. Unohtui Ravelry -linkki, se on lisätty.

10 kommenttia:

 1. Jos sua nuot värit aluksi ihmetyttivät niin ei varmasti ihmetytä enää, sen verran hyviltä ne yhdessä näyttävät! Mulla pukkaa jos messukuumetta. Olivat saaneet sivuilleen kartan. Nyt pitää sitten väritellä kojuja ja suunnitella pätevä reitti, jolta lipsua aina tarpeen tullen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista, miten yksittäisiä kohtia liian läheltä tuijottaessa kaikki on huonosti eikä kokonaisuutta oikein hahmota. Ja sitten kun se kokonaisuus lävähtää silmille, kaikki onkin ihan buenosti. Näin tälläkin kertaa. Pitäisi vain muistaa se seuraavan ahistuksen iskiessä; että maltilla vaan etiäpäin. Mun pitää kans etsiä se kartta heti kohta!

   Poista
 2. Vautsivau, valtavan mainio :D

  Täältä Savostakin lähdetään kohti messuja, ehkäpä törmäämme!

  VastaaPoista
 3. Parempi liian iso, kuin liian nafti! Ihanat värit tässä ja niin sua :) Kyllä kelpaa tähän kääriytyä. Messuille aion minäkin. Kiskaisen hihasta jos bongaan teidät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti törmätään! Olen eka kertaa Tampereen messuille menossa ja vähän alkaa jo jänskättää. Toivottavsti herään aamulla ajoissa, on aikainen lähtö junaan.

   Poista
 4. No ei ole mikään nenäliina, ei! Hieno on, ja itse olen sitä mieltä että huivi ei vain voi olla liian iso!

  VastaaPoista