8.4.2016

Kevättä pukkaa

Taivas täynnä lokkeja ja metsä peipposia. Ja se ääni! Ihan kuin yrittäisivät kertoa volyymilla, että hei, me tulimme nyt. Tekisi mieleni levittää tulijoille punainen matto. On meinaan odotettu.


Pöllöille voisin vinkata, että myyrissä riittää. Pikkupihani näyttää siltä, kuin joku maaurakoitsija olisi menettänyt järkensä ja riehaantunut kaivamaan kuoppaa kuopan perään. Jälki on niin hurjaa, että olen valmis kaivamaan pari vuotta sitten haudatun sotakirveeni ja lähtemään hurmeiselle kostoretkelle myyrien perään. Niille kun eivät ole sipulit riittäneet, vaan kaivuuhommissa on temmelletty myös omenapuun ja pionien juuristossa. Sitä mukaa, kun maa pukkaa vihreää pintaan, joku sissi käy narkauttamassa varret poikki ja kaivautuu maahan sipulin perään. Niin että pöllöt ja kaikki muut myyränpersot, tervetuloa, täällä riittää pikkupurtavaa!


Joku keväthullaannus on vallannut myös minut. Ette tule uskomaan silmiänne, jahka tekeillä oleva neule putoaa puikoilta. Siinä on harmaata hädin tuskin lainkaan! Oikeastaan rupeaa ihan jännittämään tämmöinen meno.

4 kommenttia:

 1. Keväthullaannusta on liikkeellä... tunnistan oireet!

  VastaaPoista
 2. Lisää oireita: iltasella painoin menemään niin sata lasissa huumani kanssa, että tekaisian massiivisen virheen. Briossia purkuun 15 senttiä, että syö naista!!!!! Kevät on vaarallista aikaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä ollaan vielä hattivattiasteella, mutta jos kelit lämpösinä jatkuu niin eiköhän niille lehdet ja muut jutut kasva. Myyriä ei ole ollut vielä näkösällä. Liekö siihen syynä kissa, joka on likipitäen muuttanut ulos asumaan.

  Myyränperso, mikä sana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole ikinä ollut piha näin rei´illä, kuin nyt. Yksikään krookus ei pääse kukkimaan, kun myyrät syövät nuput. Yleensä krookukset vat täydessä vedossa sinivuokkojen aikaan, mikä on just nyt aurinkoisimmassa kohdassa pihaa. Pitäisi ehtiä käyttää meilläkin kissoja enemmän pihamaalla.. Siilit onneksi heräsivät, jospa niissä olisi pelotetta kylliksi.:)

   Poista