22.11.2015

Voihan Doodleri!

Nyt, jos joku on koettanut välttyä The Doodler -spoilereista, on aika vaihtaa kanavaa. Tarjoilen kyllä mahdollisimman epäselvää ja mitään sanomatonta kuvaa, mutta silti.


Pahoittelen, että olen ollut lähes koko marraskuun kuulumattomissa. En ole suunnitellut blogitaukoa, semmoinen vain tulla tupsahti olosuhteiden pakosta. Olen mukana WestKnitsin tämän syksyn KALissa (eli saadaan ohje osissa tiettyinä päivinä ja neulotaan porukalla ja mekastetaan somekanavilla) ja muihin projekteihin aikaa ei ole riittänyt. Mysteerihuivistanikaan en ole kauheasti viitsinyt täällä huudella, koska noh, se on mysteeri.


Doodlerin värivalinta tuotti minulle melkoista stressiä. Toisten neulojien väri-iloittelu riehaannutti jopa tällaista harmaan rakastajaa ja hairahduin hädissäni ostamaan yhden peräti magentan (!) vyyhdin. Se kokemus oli sen verran raju, että tulin onneksi järkiini ja muistin, että huivia on myös tarkoitus PITÄÄ, ei vain neuloa, ja palasin alkuperäiseen suunnitelmaani, jossa on Stephen Westin kaksi minulle Tampereen kurssilla valitsemaa Madelintoshin harmaan eri sävyä ja sen kolmannen Stephenin valitseman, sori Stephen, korvasin vyyhdillisellä The Uncommon Threadin lankaa (Uncommon Everyday, sävy Meadow grass). Tässä oli mielestäni enemmän potkua. Myönnän kyllä, että lopulliset värit ovat minulle tyypilliset eikä mukavuusalueelta ole poistuttu, mutta huivi vaikuttaa muuten sen verran villiltä, että ehkä parempi näin. Ja jos villiä haluan, niin onhan minulla se magenta.. Mitähän juutasta siitä tekisi. Tonttulakin?

13 kommenttia:

 1. Miten olisi lapaset? Mun tekis mieli kans neuloa jotain simppeliä, mihinkään vaativaan ei nyt taivu. Sukkaa vaikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapasia tarvittaisiin ja pipoja. Niitä sitten, kunhan tästä selvitään. Sukka ei ole mulle simppeli neulottava, jätän sen suosiolla muille.:D

   Poista
 2. Sulla on just hyvät värit! Saa nähdä miten sitä itse pärjää omien värivalintojen kanssa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännää tämmöinen mysteerineulonta. Aika hitaasti tuo kolmosvaihe on käynnistynyt, mutta onneksi ensi viikolla pitäisi olla vähän tavallista enemmän neulonta-aikaa. Sun värit ovat hyvät, etteivät peräti erinomaiset!

   Poista
 3. Pyh, mukavuusalue on hyvä, siellä on mukavaa! Erittäin kauniit värit, osuu omaan makuhermoonkin täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla noinkin raikas ja anarkistinen mielipide. Milloinhan viimeksi olisin jonkun kuullut ylistävän mukavuusaluetta? Mä taidan liittyä sen kanssa samaan kerhoon.:D

   Poista
  2. Sori, Markka. Piti kirjoittaa, että SUN kanssa samaan kerhoon.

   Poista
 4. Mä haluaisin nimenomaan spoilaantua, että tietäisin, kantsiiko siihen joskus ryhtyä.

  Mutta hyvät värit on. Mä yritän värikaupoilla, eli lankakaupoilla, muistaa, että monet värit näyttää tosi ihanilta vain siksi, että ne on optimaalinen osa sitä hyllyssä keimailevaa värisuoraa, ja että jos en aio neuloa huivia jossa on koko sateenkaari, tehosteväreiksi kandee valita ne, josta oikeasti tykkään ihan sikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä Doodleria on tosi kiva neuloa, mutta muoto on äkkiseltään huiviksi aika outo. Monta kertaa on tullut neuloessa mieleen, että miten sitä sitten oikein valmiina pidellään. Joten odotahan vielä, ennen kuin rupeat, niin kerrotaan ja - ennen kaikkea - nähdään, tuleeko tuosta kalua vaiko ei. :D

   Poista
 5. Kyllä niitten värienpitää olla sellaiset että niitten kanssa viihtyy. Vähän tuota keltaista tuonne vaaleamman joukkoon ja se on siinä. Magentasta sitten vaikka kädenlämmittimet jos sukat tökkii. Tai vaikka säärystimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komea se magenta on kyllä. Jos johonkin huiviin joskus ohutta tehosteraitaa laittaisi, tai vaikka noita pikkuasusteita. Harmi, että nuo mun tyttäret ovat niin poloisia neuleiden kanssa, heille voisi upota.

   Poista
 6. Ihan sinun näköiset värit valitsit. Milloinkas tämän mysteerihuivin julkkareita vietetään? Näyttää jännältä :)

  Mukavuusalueella on hyvä olla, paitsi nyt kun päätin tehdä piirakkasukat omasta lempiväristä, mustasta ;) Aina, kun jokin menee vikaan, täytyy sytyttää kaikki saatavilla oleva valo, jotta saa tilanteen hallintaan ja näitä tilanteita tuntuu nyt tulevan normaalia enemmän, miksihän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteerihuivin viimeinen, eli neljäs vihje, tulee tämän viikon perjantaina. Ymmärtääkseni. Ja sitten sitä mukaa, kun sekkelimmat saavat huivinsa valmiiksi, ilmestynee myös kuvia valmiista huivista. Olen ihan hyvässä vauhdissa täällä, jamuitakin neulomuksia tekisi mieli edistää, eli tuskin minä tämän kanssa kovin kauaa enää painiskelen. Pitää vielä onnitella rohkeudesta ja sitkeydestä; musta lanka on ankara vastustaja tähän aikaan vuodesta! Tsemppiä sinne mustan selätykseen.

   Poista