26.8.2015

Ihan vaan tsempiksi

Onpahan taas lapsille selittämistä, kun hoksaavat kysyä, mitä äidin uudessa taulussa lukee. Vaikka polttoainetta se vain on; puhtia huonojen aamujen varalle. En tiedä teistä, mutta ainakin minulla on hetkiä, jolloin mindfulnessit ja be happyt eivät auta.


Väärinkäsitysten välttämiseksi haluan huomauttaa, että ei, en ole kirjonut kukkasia itse. Tuhosin vain erään vanhan, kahvin läikyttämän liinan leikkaamalla siitä tarvittavan palan. Teksti on sitten toinen juttu. Tämän kummempiin manöövereihin en nyt kykene; laiskottaa vietävästi eikä se halvatun flunssakaan ymmärrä kadota.

15 kommenttia:

 1. Voisin metelöivälle naapurille viedä lahjaksi sellaisen jossa lukisi fuck you.
  Itselle suunnittelin sellaista minimalistista lähestymistä, risti pistoin kaksi taulua, joissa lukisi LOL ja OMG.
  Piteles peukkuja nyt mun puolesta.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuja pidellään, jep. Kirjainlyhenteistä mun loppukesääni sopisi ehkä parhaiten WTF, sen verran tylyä on ollut. Mutta näillä mennään. Kohti uusia katastrofeja, kuten armas aviomieheni tapaa sanoa.

   Poista
 2. Oh sweet Jebus, kuten Homer Simpson saattaisi sanoa. Nyt tuli hinku toteuttaa samantyyppinen. Ei vaan ehkä löydy ennalta mitään kirjontaan (tai sinne päin) sopivaa lankaa. Eikä kyllä hienoa liinaakaan. Flunssa sen sijaan löytyy täältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, flunssa. Luulin jo, että se meni, mutta se tulikin takaisin. Tai sitten mulla on jo toinen. Ei kauhean paha, mutta tarpeksi pitkään kun katselee jopa tämmöistä keskinkertaista tautia, niin väsyttää se. Ja kyllästyttää. Kyllä se on mahtavaa, kun ihminen on terve ja reipas. Sitä odotellessa.

   Poista
 3. Kiva idea! Ihan pienenä kommenttina: lisääthän siihen vielä puuttuvan artikkelin "a"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita "Be badass" - sloganeita pyörii julisteissa, korteissa jne ilman artikkelia. Siis ihan angloamerikkalaisella kielialueella. En tiedä, mistä se johtuu. Onko esim se, että kyseessä on ylipäänsä slangi-ilmaus jotenkin syyllinen? Badass lienee ymmärrettävissä hivenen eritavoin kuin esmes a bad ass. :D En ole kieli-ihminen, en uskalla ottaa asiaan kantaa sen enempää.. Jos joku on kärryillä, saa valaista asiaa.

   Poista
  2. Anteeksi, hidas sytytys. Artikkeli ttulee substantiivin eteen, badass on ymmärtääkseni adjektiivi. Be bad, be happy etc.

   Poista
 4. Jotenkin nää sun badassit kolahtaa muhun! Pitäis itsekin kehittää seinälle taas pitkästä aikaa jotain – mutta tietty jotain omaa... Tsempppiä sinne pohjolaan ja flunssalle huutia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin sellaisissa oikeissa ja fiksuissa elämänoheissa on enemmän järkeä. Nämä bitch-osaston sloganit kolahtavat ehkä kuitenkin enemmän siksi, että semmoinen happy-love-joy-hope-osasto alkaa jossain vaiheessa tuntua ällömakelta. Ja totuus piilenee näissäkin; pitäähän sitä ihmisen puolensakin pitää, pilke silmäkulmassa.;) Kiitos huudista, sitä tarvitaan!

   Poista
 5. Muista suosikkilauseita ovat "Not my circus, not my monkey." "Panic and give up." Toisaalta tuommoiseen söpöön kirjailuun sopisi myös "Asskicking bitch." Tosin siinä voisi olla vielä enemmän selittelemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vimppa lause sopisi jetsulleen tänne.;) Mulla alkaa vain söpöt liinat olla vähissä. Tämäkin pohja oli jo ehkä makuuni turhan hailakka, mutta tällä mennään. Taidan purkaa sen mustavalkoisen kirjoneuleen, mitä vilautin Instassa ja tehdä jotakin muuta. Tuli valittua langalle väärä malli.

   Poista
 6. yksinkertaisesti ihana! tiedän tunteen kun perkele on paljon tehokkaampi kuin "you can do it" henkiset tsempit... Ihan mahottoman hyvä slogan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeää vuodenaikaa kohti mentäessä sloganit kovenevat.;)

   Poista
 7. No johan oli.... Ihana! Harmaaseen päivään juuri sopiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut harmaa aamu ja makaan sohvalla typertyneenä kaikesta siitä, mitä pitäisi tehdä. Taulu on tuossa pääni päällä; nyt se joutuu kovaan testiin: saako siitä tsemppiä vai ei?;)

   Poista