27.6.2015

Sulla oli päällä keltaista, erotuit kyllä joukosta

Olen pahoillani, sillä langat eivät edelleenkään huutele. Silkistä kesken oleva helleneule on näemmä huono combo harmaan, kylmän ja märän kesäkuun kanssa. Ei yhtään huvita. Ainoa, mikä liikuttaa, on ompelukone.


Haalarin kaava: Passerine, Ottobre 3/2015. Myös kangas on muistaakseni Ottobrelta. Sitä oli aika naftisti, joten kuvioita ei ole yritettykään kohdistella.
Lippiksen kaava nappikauppa Punahilkan sivuilta (ilmaisohje täällä). Kangas omista jemmoista.


Kuvan lapselle on viheliäistä tehdä vaatetta. Yleensä jokin menee aina pieleen. Haalari onnistui hyvin ja tuntuu kuulemma mukavalta päällä, mutta lapsen mielestä tapa pukeutua haalaariin kaula-aukon kautta on vähintäänkin epäilyttävä enkä uskalla luvata vaatteelle paljoa käyttöä. Lippis taas sai armon hänen silmissään, mutta itselleni jäi tunne, että lakin kaavaa olisi mukava vielä hioskella. Onneksi lasten kankaat alkavat olla vähissä ja pääsen keskittymään asiakkaaseen, jonka maku menee sataprosenttisesti kanssani yksiin. Hah.

Kuvien perusteella illaksi on luvassa ruohonleikkuuta.

2 kommenttia:

  1. No, puki hää miten vaan vaattensa niin poseerata hää ainakin ossaa. Tulevaa huippisainesta? Kangas on kiva!

    VastaaPoista
  2. Voi, kunpa näkisit. Lapsi seisoo myrtsinä ja jäykkänä kuin halko. Onneksi nyt kesällä on ötököitä. Lapsi tykkää niistä. Löytyypi joku hämppis, niin sitten tulee liikettä ja kivoja kuvia.:D Kangasta näytti vielä olevan joku aika sitten Ottobren nettikaupassa,vaikka tuo yksilö on lojunut mun kaapissa odottamassa jo vuosia. Mietin, että pitänee ommella pois ennen kuin lapsi on niin iso, ettei bambit puhuttele.

    VastaaPoista