2.4.2015

Täältä pesee

Vaikka taivaalle ilmeisesti maailman tappiin asti majoittunut harmaa pilvimassa ei ota lähteäkseen, on olemassa tahoja, jotka eivät räntäsateista hätkähdä.

Sipulikukat ja sinivuokot uhmaavat pakkasta ja lumimyräköitä. Kasvuvauhti on hieman takatalvesta hyytynyt, mutta äskeinen kierros pihamaalla osoitti, että ensimmäiset siniset kukat aukeavat kohta. Ilmiselvää sissiainesta.

Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille mitä parhainta pääsiäistä! Täällä on ladattu kaapit täyteen ruokaa ja nostettu ompelukone pöydälle. Sur sur.

8 kommenttia:

 1. Wuohoo... sieltähän sitä pusketaan jo kohti valoa!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? Kaikki tuo loska, mitä välillä tulee taivaan täydeltä ja mikä välillä sulaa pois.. noista olisi oppimista. Kasvit puskee läpi ja linnut laulaa ja ihmiset vaan valittaa.:)

   Poista
 2. No jopas! Tämän takia tykkään erityisesti siitä Samuli Putron lausahduksesta väkivahva kevät... On noi vaan niin vahvoja tyyppejä, jotka puskevat kylmän keskelle ja tekevät kevään. Tosin ei meillä vaan vielä... Hyvää pääsiäistä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaasti sanottu.:) Täällä yritti vähän aurinko paistella ja riehaannuin siivoamaan pihaa. Saa nähdä sitten, oliko virhe viedä kasvinaluilta suojat pois haravoimalla lehdet sun muut kasoihin, mutta hyvällä alulla täällä tosiaan ollaan. Valkovuokkojen alkujakin tuli joku vastaan. Ja huomiseksi luvattiin lunta, kääk.

   Poista
 3. Leppoisaa Pääsiäistä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Ruokaa on ainakin riittänyt..:)

   Poista
 4. Asuttiinko me samassa kaupungissa? Meillä ei edes maata näy lumikinosten alta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me asuttiin, vaan kun se on tämä kaupunki niin iso.:) Päivän olen vahdannut sinivuokkoa, että aukaisisko se vai eikö se aukaisisi. Lupasivat huomiseksi miltei 10 astetta, silloin se varmaan lopettaa tuon nuputtamisen! Ja rupeaa sullakin lumi sulamaan.

   Poista