19.4.2015

Sunnuntaita

Enimmäkseen töitä. Vähemmän pihatöitä - saatikka käsitöitä. Mutta jotain sentäs; hirmusti suunnitelmia ja toivottavasti myös maaliinsa asti eteneviä ideanpoikasia. Jotenkin kauhean hyvä fiilis.


Tänään oli ikkunanpesu- ja verhojen ompelupäivä. Varhaisteini sai huoneeseensa kettuja, päiväkoti-ikäinen ananaksia. Nuoremman neidin mekko kuuluu trikooharjoituksia -sarjaan, joka alkaa olla sillä mallilla, että uskaltautunen jatkossa yrittämään jo muutakin kuin pelkkää treeniä.

Mekon "kaava" täältä hivenen muunneltuna kainalo-osaston alueelta. Kaikki kankaat Eurokangas.

14 kommenttia:

 1. Ikkunanpesu! Tunnen miltei kateutta. Meidän ikkunat ja terassit kannattaa pestä vasta männyn siitepölyajan jälkeen. Muuten pitää tehdä kahteen kertaan. Kiitos, metsä.

  Kivoja ananaksia. Onko ananas joku muotikuosi nyt, kun se puhuttelee niin kovin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, ymmärsin, että ananas on kovin trendikäs. Että kerrankin olen ns. asian ytimessä ja aallon harjalla. :D

   Poista
 2. Ihanan kesäinen tuo liehukehelmamekko! Kauniit värit! Ja voi mikä ihq tuo ananas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekosta tuli oikeastaan liiankin mieluinen. Nyt harmittaa, että ompelin sen kunhan-jotain-kankaasta. Lapsi tykkää, mutta mun silmääni tuo näyttää vähän madame-mallin paitakankaalta; olisi pitänyt panostaa. Ja ananasverho on tosi jees!

   Poista
 3. Hyvä pössis, jee! Mitäs Lysti kuikuilee? Meidän murhaajapeto sai kiinni pikkulinnun ja pisteli sen poskeensa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipiparka. Lysti osallistui ikkunanpesuun ja tutkii tuossa verhon takana avoinna olevaa ikkunaa. Niin että karkumatkaa se suunnittelee, peijakas.

   Poista
 4. No näyttää hyvin sujuneen tuo trikooharjoittelu kyllä. Tosi kiva kangas mekossa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tein havainnon, että vika kaikkeen on temperamentissani eli tyylissä, jossa heti ruvetaan eikä aikailla. Jos malttaisin olla rauhallisempi ja edetä iisimmin, tulisi katsottua esim. ompelukoneen säädöt ja sitten olisikin helppoa. Koetan kovasti opetella täällä rauhallisuutta.:)

   Poista
 5. Mahtis verhot! Itsellä kans iski silmät heti tuohon ananakseen. Hauska. Ja kiva tuo mekkonen - siellä on trikoo-ompelu hyvällä mallilla. Tää vaan pyörittelee kankaita, suurin syy etten saa aikaisiksi mitään on se, etten jaksais piirtää kaavoja - hmm... Pitäis siis ehkä pestä ikkunat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika. Kaavojen piirtäminen ei nappaa. Jos ne olisi valmiina, niin homma olisi liukkaampaa! Tsemppiä ikkunanpesuun!

   Poista
 6. Ihania kuoseja kaikki! Miksihän meillä ei kukaan pese ikkunoita? Mysteeri joka ihmetyttää vuodesta toiseen... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma juttu.:D Kyllä täälläkin pestävää vielä olisi, ihan kaikkiin kerroksiin ei ikkunanpesijättären puhti riittänyt..

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kovin ovat mieluisia neideille. Pitäisi vaan nyt saada pestyä muutkin ikkunat... auttaiskohan uusi verhokangas niitäkin eteenpäin?

   Poista