6.4.2015

Aurinkoa, kiitos

Neiti Keväällä on selkeästi käynnistymisvaikeuksia. Päätin vähän jelpata raukkaa valitsemalla koukulle semmoisia värejä, että jo nyt on kumma, jos ei rähmät lähde silmistä ja mieli virkisty. Pitäisi joutua töihin, hei! Orvokeilla, muurahaisilla, hämähäkillä ja leppäkertulla on silmään viilattu olo, kun ensin houkutellaan auringolla ulos lämpöön ja heti seuraavana päivänä viskotaan taas räntää naamalle. Että kyllä se voisi nyt riittää. Se räntä.

10 kommenttia:

 1. oi mikä teaseri! mitäs on tuloillaan? näyttää aika namilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, kauanko se aurinko on piilossa ja maltan virkata.:) Ei vaites, kyllä minä haaveilen reikäisestä torkkupeitosta. Joten aika pitkä projekti tulossa, vaikka nopeasti näitä syntyy, kun malttaa istuskella.

   Poista
 2. Ihanat värit! Onpa kiva nähdä mitä siitä tulee. Jotain namia joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun onkin kauniit värit! Virkkaaminen olis täälläkin kutkutellut jo jonkin aikaa, mutta vielä en ole saanut aloitetuksi mitään. Mitähän kivaa tästä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jotain kivaa, hieman tuo virkattava kuvio tekee kiusaa ja takkuaa. Mutta sinnikäästi vaan eteenpäin.:)

   Poista
 4. Hienot värit! Kevät on semmonen ees taas suhaaja, tuuliviiri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaan aika paljon tuota väriä tämmöisen hillityn sisustajan makuun, jos ja kun tästä peittoa tahi tyynynpäällistä virittelen. Saas nähä - niin värit kuin keväänkin.

   Poista
 5. Miuta jaksaa aina vaan naurattaa tämän blogin nimi, kuvamaailmastasi kun saa harmaata etsimällä etsiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi aloitettiin äitiyslomalla, kun elämä oli pelkkää imetystä, tiskikonetta ja pesukonetta. Yövalvomisia ja mustia silmän alusia. Sulla on se sen verran tuoreena mielessä, että ei tarvi enempää selittää.:D Mutta joo, nimi viitannee enempi henkiseen kuin materiaaliseen puoleen elämässäni.. Olen minä muutaman kerran miettinyt blogin ja nimen vaihtoa, mutta mitäpä tässä, tällä mennään..

   Poista