13.3.2015

#tekevällesattuu

Nyt olisi langat valmiina, puikot ja kaikki. Tilasin ohjeenkin. Tuli tosin vahingossa tilattua tanskankielinen, mutta haitanneeko tuo mitään. Tekevälle sattuu ja vahingosta harvoin viisastuu.


Vahingoista puheenollen.. Jumiuduin tietokoneen ääreen katsomaan brittien Sewing Been (The Great British Sewing Bee) kaikki mahdolliset jaksot, jotka YouTubesta vain löysin. Vaikka muutakin tekemistä olisi taatusti ollut. Mutta olipahan jännää. Jos joku muukin haluaa laistaa tähdellisempiä tehtäviään ja seurata, miten harrasteompelijat mittelevät tositeeveessä, niin kolmoskauden avausjakso lähtee tästä (klik). Ompelukone ei muuten kuumota yhtään vähempää tuon katselu-urakan jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Aika mellevä värisuora! Tekisi kyllä mieli laistaa erinäisistä hommista, mutta ehkä ne lapsen synttärileipomukset nyt vaan pitää tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä leipomuksiin. Kiva päivä viettää aikansa keittiössä.;)

   Poista
 2. Voi mitä värejä! Täällä ompelukone laulaa, kevät toi ompelukärpäsen. Olen seurannut tuota Sewing bee 3. kautta tunnolllisesti, mutta petyin hiukan voittajaan. Mielestäni porukassa oli taitavempi mies, joka olisi ansainnut voittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että samaa henkilöä täälläkin peukutettiin. Ihailtavan jämpti kaveri.;) Mulla ei ole vielä ompeluinnostus yltänyt käytännön tasolle, mutta luulempa, että kohta lähtee.

   Poista