20.2.2015

No tuota, ei mulla korppia

Kyllä on taas jekutettu niin, että ihan poskia kuumottaa. Lupasin lähettää korpin, kun on valmista. Ensinnäkään ei ole mitään valmista. Luettu on kyllä, jopa niin, että oikein rupesi tekemään mieli lankaisten harrastusten pariin. Toisekseen mulla mitään korppia ole, edes varista. Saatte siis tyytyä tähän meille jo jokunen kevät sitten ilmaantuneeseen vaaleanpunaiseen tipiin, joka on siitä lähtien asunut enemmän tai vähemmän tiiviisti teepaketista tehdyssä pesässään. Tsirp!


Ja tipin viesti on se, että täällä aletaan selkeästi heräillä talviunilta. Lastenhuoneen puukin jo kukassa. Vielä kun saisi influenssasta kärsineen pesueensa jaloilleen, että voisi vallan riehaantua omien hommiensa kanssa. Tunnen kummallista kuumotusta ompelukonetta kohtaan; saattaa olla, että aloitan siitä. Pitää vain napata ensin kiinni se kuuluisa Inspiraatio! Ihan jo jänskättää, että mitä sillä on mulle tällä kertaa.


12 kommenttia:

 1. On se kevät kun teillä jo puu kukkii! Inspiraaatio on jännä. Täällä väsäillään jotäin tyhjänpäiväisyyksiä sitä odotellessa. Pitäisi meinaan leika jotain 500 tilkkua, että pääsisi toteuttamaan muinaista inspiraatiota, ja se leikkaaminen nyt jotenkin ei ihan ole kiehtonut vielä riittävästi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkut, joo. Kuinkakohan monta tilkkutäkkiä minäkin olen meinannut tehdä ja kuinkakohan moneen niitätilkkuja väsäillyt.... Yhden olen saanut valmiiksi. Joten ymmärrän tuskasi. Jospa tuo aurinko antaisi sulle jotain hirmuboostia, niin että itsekin yllätyt.

   Poista
 2. Onpas upea puu! Kevättä tosiaan ilmassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättäpä hyvinkin! On se mahtavaa, en muuta sano.

   Poista
 3. Oi mikä ihastuttavan keväinen kukkiva puu! Täälläkin parannellaan influenssan jälkeen. Pahoin pelkään saaneeni jonkun jälkitaudin kun nieleminen ei meinaa onnistua. Voihan röttö. Onneksi sentään neulominen ja ompelu sujuu - jotain lohtua sentään. Ja kun tuo lapsikatraskin on terveenä niin mikäs täs on ollessa. Ihania ideoita muuten sisustukseen sun blogissa - tulevat nyt ajankohtaisesti kun täällä rakennellaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taisin selvitä flunssan yrityksellä; muu perhe poti viikon päivät ja tunnelmat ovat olleet aika matalalla. Nyt kun näyttää, että voiton puolella ollaan, tekee mieli hypätä kevääseen. Luonto vaikuttaa olevan samaa mieltä; lumi on huvennut täältä tosi äkkiä... Jäin vain miettimään, että mitäköhän ideoita täältä sisustukseen irtoaisi... Aina joskus joku pyytää sisustuskuvia blogiin ja se tuntuu tosi hassulta, kun täällä ei tosissaan sisusteta. Tsemppiä kuitenkin rakennusurakkaan! Siinä sitä hommaa riitttää, mutta varmaan mukavaakin sellaista?

   Poista
 4. Jaa, minusta on vaan kamalan liukasta ja älyttömästi hommia. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun saat hommat tehtyä, liukas on sulanut ja kevät on ihan käsissä ja sulle tulee joku keväthuumaus. Mitäs sanot?:D

   Poista
 5. Ihana kukkaispuu! Tervetuloa vaan kevät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on harmaa päivä, että pinkkiä tarvitaan.:) Mutta kevättä selvästi; on se mahetsua!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Se on peikkonen. Se tipitii. Tiedäthän laulun: koivun oksaan korkealle teki peikko pesän. Meillä päin peipposesta tuli peikkonen.

   Poista