4.1.2015

Kumman kaa?

- Kummankohan kanssa se on tänään?
- Miten niin? Eilen oli molempien.
- Niin niin, mutta kumpikohan meistä on sille ykkönen? Se, joka huvittaa nyt enemmän? Kumpi valmistuu ensin?


- Sinä sotket nyt asioita. Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään.
- Millä?
- Sillä, kumpi on ykkönen ja kumpi valmistuu ensin. Sinusta on tulossa sukat ja se tarkoittaa, ettei sinulla ole mitään mahdollisuuksia. Neuloja aloitti edelliset sukantekeleensä jo vuosia sitten ja ne ovat vieläkin kesken. Turha leuhottaa, että sitä ollaan jo kantapäässä. Kantapään jälkeiseen suoraan ne stoppasivat ne edellisetkin ihanuudet... vaikka... toivon sinulle tietysti kaikkea hyvää.
- Paraskin sanomaan. Sinusta on tulossa paksu neuletakki, oikea saunan korvike. Oletkos katsonut lämpömittaria viime aikoina? Sehän on myötäänsä nollassa. Jos ei neulojamme satu muuttamaan napajäälle, niin sinulle ei ole mitään tarvetta. Niin että sori vaan itsellesi.
- Jos olemme molemmat oikeassa, niin sehän tarkoittaa sitten... On vain yksi vaihtoehto.. Se ottaa pian taas jonkun uuden!

13 kommenttia:

 1. Nyt tyypit, pysyttelette sitkeästi neulekorin päälimmäisenä. Jos se yrittää jotain uutta työtä siihen teidän päälle laittaa niin pidäte huolen että hautaatte sen allenne. Siks toisekseen huomenna ja sitä seuraavana pävänä on luvassa tosi kylmää, joten ei se teitä hylkää. Vielä. Sitten kun aurinko paistaa enemmän ja lumi alkaa sulaa, niin sitten on syytä olla huolissaan. Se kuitenkin kaivaa esille Koukun.

  VastaaPoista
 2. Aah, se Koukku! Me unohdettiin se! (Seuraa hurjaa kahinaa neulekorissa)

  VastaaPoista
 3. No nyt mä ymmärän mikä on se supina mun (siinä toisessa) neulekorissa. Siinä käydään just tommosta keskustelua. Paitsi että keskustelijoita on jo kolme. Toisessa korissa on hiljaista. Ne on varmaan jo muumioituneita ne neuleet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä muita ei kannata herättää! Ajattele, mikä mekkala siitä syntyisi!

   Poista
 4. Samaa debattia käydään täälläkin. Olis tärkeitä työhommia, ja mulla 3 neuletta ja lisäksi vielä inspiroiduin n 1000 niteen kotikirjaston karsimisesta....jjuuri nyt. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti olet parhaimmillasi pienen paineen alla?:D

   Poista
  2. Siis nuo työhommat ovat Tosi, Tosi, Tärkeitä ja siksi kierrän niitä kuin kissa kuumaa puuroa. Mutta eihän sunnuntaina tartte, eihän?
   Minusta tuntuu, että villatakkiparkkani tuntee itsensä unohdetuksi, tuossa se on yhden kotoa poistuvan laatikon päällä, ypöyksin kyhjöttänyt melkein kuukauden ja odottanut. että joku saumaisi sen kokoon.
   OP

   Poista
  3. Kyllä sun nyt pitää sitä takkia vähän auttaa eteen päin.;)

   Poista
 5. Voi, tuota hauskan kirjoittamisen taitoa! Kiitos!
  T: Sinikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sinikka! Arvaa, miten kävi? Aloitin kolmannen!:D

   Poista
 6. Hahahhahhaa! Samaa supinaa on joskus käynyt tuolla munkin neulekorissa.. nyt siellä on tosin jo pieni apatia kun niin monta hylättyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko puheliasta porukkaa välillä. Osaavat luoda syyllistäviä katseita, huokailla, kuiskailla ja joskus jopa huutaa. Sulla ne pitää varmaan mykkäkoulua nyt. Pöyhippä vähän sitä neulekoriasi, niin saat sinne vähän sutinaa aikaiseksi.;)

   Poista
 7. Wonderful colours!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista