7.12.2014

Karmea viuhahdus

Töissä on sellainen meno päällänsä, ettei tämä täti meinaa millään ehtiä harrasteiden pariin. Tästä onkin tulossa hyvää vauhtia jonkilainen vilauttelublogi, sillä taas on näytillä vain vilahdus tulevasta. Ei ole oikein rääpyä eikä mahdollisuutta saattaa projekteja eteenpäin, mutta uusien aloittaminen näyttää kuitenkin onnistuvan pelottavan helposti. Jahka joskus saan nämä kaikki keskentekoiset valmiiksi, niin luvassa on melkoinen vyöry postauksia.


Kuvassa mustavalkoinen huiviprojekti. Oikein kiva muuten, mutta tuo mallikuvio ei meinaa millään tarttua rauhattomaan päähäni ja hidasta, ah niin hidasta, on neulominen nenä kiinni ohjeen kuviossa. Mutta silmukka kerrallaan, niinhän se menee.

16 kommenttia:

 1. Superhieno pinta. Valkkasin tuossa vanhoja käsityölehtiä ja minua alkoi kutsuvasti puhutella musta-valkoiset kirjoneulepaidat. Olisiko sinulla tarkempaa linkkiä/vinkkiä mallikertaan.
  Samat sanat täälläkin; kone täynnä arvioitavia opinnäytteitä ja tenttejä, mitään muuta ei ole tehtykään.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla nimi ja kaikki, kunhan ehdin/jaksan kaivaa. Huomenna ehkä.

   Poista
  2. No niin, nyt sain sulle tuon huivimallin kaiveltua. Löytyy ravelryn kautta osoitteesta http://www.ravelry.com/patterns/library/frieze-shawl

   Poista
  3. Kiitos, katson heti.OP

   Poista
 2. Onko tuo se yksi pinterestistä siinä kuvassa pohjaväri oli likuvärjätty? Lapsilla on kans kova loppurutistus, vitosluokkalaisella on joka viikko kahdet kokeet, alkaa silläkin olla jo pomppu lopussa. Lomaa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista, onko mulla tätä Pinterestissä, mutta ravlryn puolella tuli vastaan joku aika sitten. Ja joo, liukuvärjätty valkoisella pohjalla. Meillä on täällä kaikilla pomppu ihan finaalissa, en tiedä millä velkapompulla tässä jo edetään. Kissi Vähä-Hiilarin opein painetaan: jaksaa, jaksaa, painaa, painaa.

   Poista
 3. Vilauttelu on hyvä! Mikäköhän siinä on, kun ajattelee ettei varmasti omien keskeneräisten vilauttelu kiinnosta ketään, mutta muiden blogeista tykkää kuitenkin kovasti tällaisia postauksia lukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sinäpä sen sanoit. Kiva minustakin katsoa toisten blogeista, mutta omassa elämässä ahdistaa nämä kausittaiset en-ehdi-mitään-hetket. :)

   Poista
 4. Kyllä kyllä. Silmukka kerrallaan, sana kerrallaan. Niin se munkin syksyni meni. Eikä sitä muuten voi tehdäkään :)

  VastaaPoista
 5. No ei ole mikään ihme jos tuo ei tartu päähän, sehän on ihan mahoton. Tässä pimeydessä kannattaa laittaa pussi päähän ja mennä nukkumaan, täällä etelässä tulee litrakaupalla vettä ja lamput ei valaise.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, pimeys. Sen kanssa on ihan toivotonta. Lumiraja on tällä hetkellä jossain meitä paljon ylempänä; ihan oikeasti voisin vetää pussin päähän johonkin helmikuun alkuun asti. Aivan kun olisi yöeläimeksi joutunut. Joku etelän loma puoleksitoista kuukaudeksi olisi melkoisen jees.

   Poista
 6. No sitten joskus meillä on edessä sitten paljon kommentoitavaa! Täällä on maa valkoisena ja varsin talvista! Samat fiilikset. Aikaa ei oikein olis ja mitään en neulo valmiiksi vaan aloittelen vaan uusia!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että kohtalotovereita löytyy. ;)

   Poista
 7. Ihania värejä ylimmässä kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Tarkoitat noita virkattuja afrikankukkia. Saapa nähdä, tuleeko niistä valmista lainkaan, innostus ko. malliin karkasi pois.:( Langat ovat Dropsin ja Noron ohuita sukkalankoja.

   Poista