31.12.2014

2015


Huivi on valmis. Aion kuitenkin uhrata vielä jokusen ajatuksen nypyköille, ennen kuin siirryn seuraavaan neuleeseen. Päättelin huivin neulomalla yhdelle reunalle nypykkärivin ja nyt se tietysti kiusaa minua kovasti. Olisi pitänyt tehdä ihan pikkiriikkisiä nypyköitä, mutta tavoilleni uskollisena taisin hieman liioitella.


Oikeastaan tulin huutelemaan hyvän vuoden toivotuksia uudelle, pian käynnistyvälle vuodelle 2015. Olkoot kätenne ehtiväiset ja taitavat ja tursutkoon ideoita ovista ja ikkunoista! Nähdään taas ensi vuonna, jahka saan nypykkäni järjestykseen.

Onnellista uutta vuotta 2015 teille kaikille!

16 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti nypyköitynyttä uutta vuotta sinullekin!
  Intoa ja väriä harmaaseen arkeesi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Intoa ja väriä ei tänne voi toivottaa koskaan liikaa, joten otetaan kaikki vastaan.:D

   Poista
 4. Hyvää uutta vuotta! Kauniilta tuo näyttää, mitähän muuta tuollaisesta pinnasta voisi tehdä?

  Ja edelliseen postaukseen: kovin olet ollut ahkera. Itse en niinkään - olen kyllä korjannut ja viimeistellyt edellisen vuoden neuleuta, palmikkotakki viimeistelyä vaille ja pikkuneuleita on tehty myös lahjaksi. Ensi vuodeksi on suunnitteilla 2 sukat, pusero ja rutkasti ompelua- no niin rutkasti kuin työ antaa myöten.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kiva huivista tuli. Kuvio näytti melkoiselta sekamelskalta pitkään ja mietin jo, selkiintyykö siitä kuviota koskaan. Kun huivi leveni, kuvio pääsi oikeuksiinsa ja on nyt pingoitettuna hyvännäköinen. Mutta edelleen siinä saa silmä olla tarkkana. Tuosta ahkeruudesta sen verran, että joskus aloitellessani blogiuraani ajattelin, että yksi valmis tuotos per kuukausi on riittävä. En uskonut pienten lasten äitinä pystyväni parempaan tahtiin. Enemmän on tullut joka vuosi. Ei pitäisi verrata itseään muihin, mutta toisiin käsityöbloggareihin verrattuna olen niin hidas, että välillä mietin, kannattaako tätä edes tituleerata käsityöblogiksi. Mutta ei anneta mokomien haitata ilonpitoa: hyvää uutta vuotta sinulle ja riittävästi aikaa myös käsitöille!

   Poista
 5. Kiva tuo malli ja katoin että lankana sulla on suomenlampaan villa. Oiva valinta.

  Hyvää uutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on aivan ihana. Siinä on heinäroskaa pikkuisen mukana, ehta lampaantuoksu ja loistava villan tuntu. Tuota täytyy saada lisää!

   Poista
 6. Hyvää uutta vuotta!
  Ihanan talvisen kuvan, olet tutusta ojasta napannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on bussin ikkunasta napattu.:) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 7. Tuosta huivista tulee ihana! Niin, ja hyvää alkanutta vuotta, ties mitä kaikkea kivaa keksitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Soile! Tämä sun kommenttisi saa hyvälle mielelle. Tuo "ties mitä kaikkea kivaa keksitään!" antaa paljon lupauksia; just niin! Juuri nyt täällä on kyllä kauhea Game of Thrones -kriisi, kun kuvittelin Ylen näyttävän neljännen tuotantokauden viimeiset viisi osaa tänään ja äsken selvisi, että ne tulevatkin yksi kerrallaan alkaen 29. 1. Kuun lopussa???? Voi olla, etten kestä.

   Poista