2.11.2014

Väliloikan aika

Jokin hulluus taas. Piti välttämättä päästä nysväämään jotain oikein pientä. Koukku kokoa 1.75 mm.


Arvauksia otetaan vastaan. Lapset ovat sitä mieltä, että nyt on tulossa meidän kollipojille omat tossut. Arvaus on sikäli hyvä, että kissantassun kokoisista osista on todellakin kysymys. Mutta lapset eivät tienneet sitä, että homma on vielä pahasti vaiheessa ja paloja on virkattava paljon lisää.

Ja hei, meille tuli lunta ja ostin just pari päivää sitten alelaarista aimo läjän kukkasipuleita. Minkäköhänlaisen systeemin sitä keittäisi kokoon, että saisi ne vielä maahan?

16 kommenttia:

 1. Tontulle tossut. Joulu tulossa, ja äiti on päättänyt olla kiltti ja varmistaa lahjasaldonsa...tai teille on tulossa uusi vauva ja teet sille (koska se ei valittaisi äidin tekemien tossukoiden ulkonäöstä. tai teen noita paloja tarpeeksi paljon niin saahan siitä vaikka miesten kokoa olevat kotitossut.

  Lämpöpuhallin pihalle,hiustenkuivaaja ei riitä. (Nyt voisi vielä kylvää kyllä valkosipulit, jos olisi katetta penkkien päälle.) Tosin tässä on riskinsä. Naapurit voivat nähdä ja tilata mahdollisesti lääketieteellistä apua. Etenkin kun tuota olet keikistellyt ulkona villap...villahousuissa tässä viime aikoina.

  Täällä on tulossa pitsipipo,eipä tarvi kokea pipokateutta. Ja tiedän kyllä, mitä sanoin työkiireistäni, mutta ostin puserolangat taas.Sillä verukkeella, että seuraavalle työmatkalle. Joopa joo. Yleensä matkaneuleet valmistuu aina ennen matkaa.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aluksi ilmoitan painavasti, että vauvaa täällä ei odoteta. Se touhu on kohdallani ihan ollutta ja mennyttä. Nuo muut vaihtoehdot laitan korvan taka siltä varalta, että ns. hyvä aikomus meneekin pieleen. Minulle käy niin useasti. Hyvä, kun hankit paitalangat. Pitäähän sitä ihmisellä olla jotain, jonka avulla saa pidettyä työkiireiden keskelläkin itsensä elämässä kiinni. Omalla kohdallani voisin lisätä, että myös täyspäisenä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin, joku turrikkaelukka onko tulossa? En tiedä, mutta värit ovat kivat.

   Poista
  2. Turrikkapa hyvinkin, mutta on pahus vieköön niin hidas turrikka, että riittääköhän mulla hermo.:D

   Poista
 3. Puutarhatuttu täällä samalla seudulla teki jokunen vuosi sitten niin, että kairasi rautakangella maahan reikiä. Onnistui, vaikka routaa oli vähän enemmänkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älyttömän hyvä! Sano puutarhatontulle terveisiä, että minä kaivan huomisaamuna kangen esiin!

   Poista
 4. Ensi viikoksi luvattiin plussa säätä, joten oota vielä hetki. Joku joulupukki saattaisi tuosta virkkuusta tulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, että lumet sulaisivat tai ainakin vähenesivät? Aika tavalla vaan on tuota valkoista tavaraa yltympäriinsä, mutta toivottavasti olet oikeassa. Virkkuun lopputuloksesta en osaa oikein sanoa. Tuli vain semmoinen olo, että tuota on pakko yrittää ja tunnelmat olivat korkealla. Ilmeisesti valitsin kuitenkin väärät langat, koska juuri nyt näyttää hieman tunkkaiselta tuo kötöstys.

   Poista
 5. Arvelin kanssa tonttua tai menninkäistä jos eivät vauvan tossut ole. Tai sitten se on eläin...kissa?
  Vesisadetta ja lämpöä on luvattu joten älä huoli, saat varmaan sipulit maahan. Meillä oli sepelikasa pihassa (pieni vaan) levitystä odottamassa. Lauantaina yritin sitä pienentää,tyhmä pakkasöiden jälkeen, rautalapiollakin mutta vasta tämän päivän sateessa sain sen levitettyä. Toivoa siis on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepelikasa! No huh, reippaasti isompi huolenaihe kun mun sipulit.;) Onneksi sait sen levitettyä. Kävin katsomassa sään ja aika vaihtelevaa lupaa. Loppuvukoksi jo kunnon pakkaset, joten huomenna on saatava sipulit maahan. Ja jep, nelijalkainen tulossa. Tosin mulla on vasta kaksi jalkaa valmiina kahden illan jälkeen. hidasta!

   Poista
 6. Aattelin jotakin joulukalenterin tapaista...

  VastaaPoista
 7. Minulle tulee tästä väliloikasta mieleen tähti. Kovasti olen näkevinäni noissa "tossuissa" tähden sakaroiden muotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähti! Niin kaunis visio. Oikein harmittaa kertoa, että väliloikan suhteen tunnelmat ovat olleet alun intomielisen startin jälkeen alakuloiset.

   Poista