9.11.2014

Tyyliä kotiin

Jokusen viikon seinälläni viettänyt 1700-luvun daami kävi tänään muuttumisleikissä. Rouva oli makuuni turhan pönöttävä ja kaipasi ympärilleen tyylihuonekaluja, joita minulla ei valitettavasti ollut tarjota. Niiden sijaan järjestin hänelle tuoreita kukkia kelpo taloudenhoitajattaren tapaan ja se teki selvästi edwardia.


Koska rouva pönötti edelleen, kirjailin lisäksi hippusen rokkenrollia mausteeksi ja nyt me tullaan juttuun oikein hyvin.

Pahoittelen sameaa kuvaa. Täällä poloisilla pohjan mailla on ollut tänään pimeä päivä.

Edit. Jos joku on daamista enemmänkin kiinnostunut, niin hän on päätynyt seinälleni samoista Rijksmuseumin kokoelmista kuin vaikkapa hamoseni nainen jo ennen häntä. Ja ihan samoilla ohjein muutenkin.

20 kommenttia:

 1. Rokettirolliapa hyvinniin. Tekee hyvää pönöttävälle leidille tuommoiset koristeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan perustaa itsellekin joku rokkenroll-paita tai jotain. Kaipaisin kipeästi pienimuotoista ravistelua ja/tai särmää. Marraskuu, you know,ei ole vahvin lajini.

   Poista
 2. Minä haluan myös tuommoisen naisen muotokuvan perhevalokuvien joukkoon, kiitos.
  Täällä - hyvistä aikomuksista huolimatta (siis keskittyä uuteen projektiin) - tehdään maatuskalapasia X-lahjaksi. Sitä sanaa ei saa sanoa vielä.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. X-sanaa pitäisi ajatella hieman täälläkin, sillä sieltä se tulla jollottaa ja todenäköisesti tajuan sen tulon aivan liian myöhään tänäkin vuonna. En ole neulonut lahjaksi vuosikausiin,ehkä pitäisi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se näytti NIIN tylsältä ilman mitään. Oli pakko jotakin laittaa. Eikä ollut varaa niihin tyylihuonekaluihin ja tyylinmuutokseen koko sisustuksessa, niin parempi näin päin.

   Poista
 4. Seisovat aplodit täältä! *taputapu* Huippu :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta taas joku vanhempi sukulainen kysyy, että mitä se tarkoittaa.. huokaus. Pitää keksiä jotain kaunista ja rauhoittavaa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Marraskuussa tarvitaan joskus vähän viistompaakin huumoria.:)

   Poista
 7. Asenne kohdallaan, aivan mahtava!

  VastaaPoista
 8. Hihihi, tää on ihan hillitön :D Eipä pönötä enää!

  VastaaPoista
 9. Ahhahahaa, johan kirkastui sumea aamu, tää on mahtava :D

  VastaaPoista