1.11.2014

Böö!

Tänään noitia, mörköjä ja vaikka mitä. Järjestin kaameuksille pikkupurtavaa ja hieman rekvisiittaa.


Taidatte olla kaikki jo Halloween-kekkerinne järjestäneet, mutta laitetaan nyt edes itselle muistiin käyttökelpoisimmiksi osoittautuneet testaukset tulevien vuosien pippaloita varten. Juomia varten saadaan karmeita jääpaloja, kun jääpalamuottiin jäädytetään kaikkea inhotuksia mukaan. Minulla oli hämähäkkejä, joten tällä kertaa niitä. Juomapulloihin ja astioihin löytyy netistä asianmukaisia etikettejä, nämä kuvassa näkyvät on tulostettu täältä. Jätesäkeistä leikattuja hämähäkinseittejä kokeilin ensimmäistä kertaa ja ne ovat olleet suuri menestys jo nyt eli niitä myös jatkossa. Kuvallinen ohje niiden tekoon täällä. Myös omenasuihin olen törmännyt netissä, mutta linkkiä en enää tähän hätään muista. Niihin on viipaloitu omenaa huuliksi ja hampaina toimivat pienet vaahtokarkit.

Josko sitä sitten iltasella ehtisi neuloa vaikka jotain. Tai ommella. Merjalle ja muille, jotka ovat keittovillaa metsästäneet,voisin kertoa, että ilmeisesti keittovillaa löytyy Eurokankaista vain satunnaisesti. Sitä Nove-keittovillaa, josta ompelin harmaan tunikani, löytyi vielä torstaina täältä Oulusta, mutta kyse on yhdestä ainoasta pakasta ja pelkästään siitä tummanharmaasta, jota minäkin käytin. En kysynyt asiaa, mutta tuli fiilis, että pakka on ehkä sittenkin edellisten sensonkien jämiä. Sen sijaan muita villakankaita riitti joka lähtöön ja ostin tällä kertaa villaneulosta, josta aion tehdä toisen samantyyppisen tunikan. Toivottavasti olette kaikki villatunikasta innostuneet löytäneet jotain mieleistänne kangasta, jos ja kun sen keittovillan kanssa on tullut ns. vesiperä.


Tuohon yläkerran oviaukkoon tehtyyn verkkoon meni muuten puolitoista isoa jätesäkkiä. Verkko on leikattu kahdessa osassa ja osat kiinnitetty toisiinsa nitojalla. Ripustelin verkkoja muuallekin, koska niiden tekeminen oli niin helppo ja nopea homma ja lopputulos kuitenkin melkoisen vaikuttava.

4 kommenttia:

 1. Hienoja jätesäkkiverkkoja! Tää täytyy muistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täytyy. Alan olla niin horisko, että tämmöinen blogi käy jo muistikirjasta.;)

   Poista
 2. Tosi hieno idea nuo jätesäkkiverkot. Sääli, etten tiennyt niistä silloin hmm., joitakin vuosia sitten kun meillä pidettiin kauhukekkereitä. Meillä oli isän vanhoja kalaverkkoja rekvisiittana kuvaamaan hämähäkin verkkoja. Eilen illalla laitoin ulkoportaille myöskin silloin joskus Tiimarista hankkimani punasavisen kurpitsalyhdyn. Saisipa sellaisia vieläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on joskus ollut semmoinen kurpitsalyhty, mutta se taisi lohjeta. Ja uutta ei ole löytynyt, eikä muuten ole enää Tiimariakaan. Ja verkkoverho on tosiaan hyvä, lapset tykkäsivät, että ihan wow heti sisään tullessa nuo.:D

   Poista