25.10.2014

Treffit Arnen ja Carlosin kanssa

Kummallinen opus se Arnen ja Carlosin uusin. Ensin katsoin, että njääh, ei oikein mitään. Ja sitten huomasin pistäväni puikoille kirjan ranteenlämmittimet ja kun ne olivat valmiit, kääntäväni ihan pokalla vielä yhden sivun eteenpäin ja jatkavani samoilla langoilla pipoa.


Ja kun kerta Arnen ja Carlosin kanssa rupesin, niin toki piti neuloa joukkoon myös yksi joulupallo. Kuka löytää?
Malli: Kynsikuviolliset ranteenlämmittimet ja pipo Arnen ja Carlosin juuri suomeksi ilmestyneestä kirjasta Norjalaisneuleiden uudet kuviot. Mulla on ollut viime aikoina kirjaston uutuushyllyllä hyvä flaksi.
Langat: Harmaat ovat Dropsin Karismaa ja sitä kului kämmekkäisiin ja pipoon yhteensä molempiin yksi kerä vaaleanharmaata ja yksi kerä tummanharmaata. Muut langat ovat mitä sattuu jämiä jämäkoristani.
Puikot ohjeen mukaan, tosin pienemmälläkin koolla olisi pärjätty.
Hox: Lankojeni tiheys heitti ohjeen suosituksesta reippaasti korkeussuunnassa, joten pipon ohje on uudelleenkirjoitettu latvapuolelta. Osa ohjeen kirjoneuleesta puuttuu kokonaan. Niin ja joulupallon ohjetta ei tuosta uudesta kirjasta sentäs löydä, niitä on pilvin pimein herrakaksikon ekassa kirjassa Joulupallot.

10 kommenttia:

 1. Nyt iski pipokauteus, on niin hieno. Pipon tupsu on monikäyttöinen ja innovatiivinen. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata kateellinen olla. Ei muuta kuin Arnen ja Carlosin kanssa treffeille sielläkin!

   Poista
 2. Huomaa että täti on ollut lomalla kun syntyy vaikka mitä ja kaikkea kivaa! Ja kätevää että joulupalloa voi kuletella näin näppärästi mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä. Hyomenna loppuu, pitää tehdä jo töitä, vaikka olisi miten sunnuntai. Seuraavan kerran sitten joululomalla jotain uutta vipinää tässä pääkopassa.:D Mutta onhan tässä vielä ilta aikaa, pitää katella, mitä ehtis.

   Poista
 3. Hih, hauskasti silmä valehtelee. Kuvien mukaan katsoin, et ootpas nyt ilotellu väreillä. Teksti kuitenkin paljasti totuuden. . :-) Kauniit ovat ja itsekin tuota kirjaa olen lehteillyt.. Ps. Joulupallero sopii kuin nuppi lipputankoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilotellu väreillä? Kuulostaa kivalta, mutta äkkiseltään oudolta.. Vaikka onhan tuossa väriä(kin) kyllä! Ja eikö ole niin kätevä tuo joulupallo? Olen kovin tyytyväinen itseeni, nyt on joulupuun koriste aina kätevästi mukana!

   Poista
 4. Voi kuinka taitavaa vastavärien käyttöä! Aivan ihanat, kyllä olet kätevä!!! . Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Raija! Tuossa setissä jännää on se, etten ole oikeastaan koskaan tykännyt keltaisesta enkä violetista. Ja voivoi sentään, kun noita kuvia katsoo, nehän ovat pelkkää kelta-lilaa. Rupesin tykkäämään ensin keltaisesta ja tuo violetti lienee ujuttautunut mukaan salakavalasti sen mukana, koska sopivat niin hyvin yhteen. Tälle syksylle violettia tai jotain sen kaltaista on tullut tehtyä jo aika tavalla, hui sentään!

   Poista
 5. Nätit =) Ja värit on mitä ihanimmat. Keltainen on ollut mun suosikki jo pitkään ja Violetti ovat ujuttautunut mun värivalikoimaan viimeisen vuoden aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä combo. Kun joukkoon yhdistää ikisuosikkiani, harmaata, ei voi mennä metsään.;)

   Poista