17.9.2014

Usvaa putkeen

Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kirjaston hyllyssä minua odottivat kiltisti sekä Alana Dakosin Botanical Knits että Kim Hargreavesin Misty. Eiväthän ne enää mitään tuliteriä julkaisuja ole, mutta minulle ennen näkemättömiä livenä.


Kokonaan toinen asia on tietysti se, laitanko niistä mitään nyt hetikohta puikoille, sillä puikot on jo vallattu. Kokeilen yhtä juttua Novitan Usva-langasta, joka on pelottavan pehmeää höttöä, mutta ah ja voih tuota harmaan sävyä. Pakkohan se oli. Näytän tekelettä tarkemmin, kunhan pääsen selvyyteen siitä, tuleeko epämääräisestä mytystä se, mitä toivon. Ensimmäinen yritykseni Usvasta meni jo pieleen, sillä langasta oli ensin tulossa Katniss Cowl ja ilman ohjetta ja omilla säädöillä mennään edelleen. Täällä ollaan siis jännän äärellä.

4 kommenttia:

 1. No hups, lähtiköhän se kommentti vai ei? Jos ei niin vielä kerran jotta onpa todella mainio tuo edellisen postauksen hame. Ja oisko tuosta harmaasta tulossa baskeri. Kyllä onkin hattuasiat ollu aamuisin mielessä kun viilettää töihin. Ja vielä jotta kirjastossa kannattaa käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä. Meidän perhe on kirjastonkäytössä HC-sarjaa. Mullahan oli viime kesänä jo lainakieltokin kirjastoon, kun lainoja oli kertynyt vähän yli 80 kappaletta. Eivät antaneet uutta, ennen kun toin vanhoja lainoja pois. :DDD

   Poista
 2. Jos haluat sen Alanisin uusimman eli Botanical 2 kirjan joskus lainaan, niin se löytyy mun henk.koht. kirjastosta. Meilllä ei tunneta lainauskietoja :)

  VastaaPoista