16.8.2014

Kun vanhat eivät maistu, aloitetaan uusia

Vaikka ulkona on vielä lämmintä ja aurinkoista, ilmassa on merkkejä tulevasta. Ainakin täällä minun työnurkkauksessani, sillä koukulla on rehtiä islanninvillaa ja ompelukone polkee nahkaa. Se siitä liukkaasta satiinista, nyt ei luista, mutta jänskättää edelleen.


Mukavan pullea säilytysrasia löytyi kirpputorilta. Siellä on muutenkin käynyt viime aikoina flaksi. Kotiutettujen löytöjen joukossa on muun muassa kuukausien etsinnän tuloksena isojen miesten kokoa oleva norjalaisneule. Sehän tarkoittaa, että meitsillä on ehkä ensi talvena ihan oikeat ja omat swantsit.

12 kommenttia:

 1. Oh my SWANTS! Mihinhän hysteriaan tässä vielä joudutaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hauskat? Mutta hemmetti vieköön, että ovat olleet miesten villapaidat kortilla. Hain sellaista jo viime talven, mutta aina oli paidan hiha liian kapea tai paita jotain ihmeakryyliä ja ohutta lankaa. Noissa ohjeissa suositellaan sellaista langanvahvuutta paidalle, että silmukat saa helposti noukittua neulaan ompelukohdissa. Tuskin noissa kylille, mutta olispahan kotioloihin kunnon villapöksyt!

   Poista
  2. Nahan ompelu ja islannin villa kiinnostavat, mutta swantzeille sanon ei kiitos ja voi ei. OP

   Poista
  3. Älähän nyt! Tiedä miten lystiä tästä vielä seuraa, ideahan on suorastaan nerokas ja hra Westin huumorin tuntien.. noh, sopivalla tavalla "viisto".:D

   Poista
  4. On muuten unohtunut varmaan mainita, mutta kun olin siellä Isossa Omenassa keväällä ja kävin joutuaikanani MoMassa, näin yhdellä naisella kyseisen vaatekappaleen. Sopi jotenkin sinne, mutta mites olisi Rotuaarille? Sateisella saarella olemme sen verran konservatiiveja...
   OP

   Poista
  5. Jos MoMaan, niin kait sitten Rotuaarillekin, riippuen tietysti, miten daideelliset saan väsättyä.:D

   Poista
  6. Eiköhän me joku poikkitaiteellinen esitys vielä Rotuaarin pallon kuppeeseen saada aikaseksi!

   Poista
  7. Hyvähyvä! Ketäs me vongattaisiin vielä matkaan?

   Poista
 2. Hyvä, että mainitsit swantsit, minäkin jemmasin keväällä yhden kirppikseltä löytämäni villapuseron juuri tuota varten! Meinas ko.projekti vallan unohtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Meillähän on kohta villahousuvallankumous! Eikös siitä ollut ennen vanhaan biisikin? "Villahousumainen, villahousunainen, rockrockrock, villahousurock!"

   Poista
 3. Eih, Swantsit ovat ihan hillittömät!! :D Ja samalla huomasin pohtivani, että kyllä ovat kätevät. Lämpimät kotiolohousut talveksi. All I need is one sexy sweater :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Minä olen semmoinen vilukissa, että tuommoiset "kotiverkkarit" tulisivat tarpeeseen. Ei muuta kuin tarkkaa silmää kirppareilla, josko sieltä joku sexy sweater löytyisi.;)

   Poista