13.7.2014

Uleåborg Breeze

Vietetty hellettä ja synttärihumua. Jossain raossa on ehditty aloittaa myös uusi neule.


Seuraava projekti vaatisi värikylläistä lankaa, ettei peräti Noroa. Äkkiä katsottuna vaikuttaa kuitenkin siltä, että Norot ovat hiukan passé, sillä suppea on tuttujen nettilankakauppojen valikoima ja tämän kaupungin kaupoissa ei myydä kerän kerää. Tässä käy vielä niin, että idea karkaa ennen kuin langat on hankittuna.

8 kommenttia:

 1. Ilmeisesti sitten valitsit Steppen?

  Ihana kun on lämmintä! Pionit olivat odottaneet minun kotiinpaluuta, valtava kukinta käynnissä

  VastaaPoista
 2. No Steppepä hyvinkin. Katsotaan sitten, minkälainen härpäke siitä tulee.:) Minä olen ihmetellyt omaa pionipenkkiäni, kun mulla on siinä kaksi vaaleanpunaista Bernhardtia yhden valkoisen lisäksi. Penkki kukkii hulluna, kaikki kolme kasvia. Mutta KAIKKI kukat ovat tänä kesänä valkoisia. En voi tajuta. Pitää varmaan huudella täällä joku päivä, jos joku pioniharrastaja sattuisi hoksaamaan ja osaisi selittää sen mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mitä, mullakin on yksi pioni muuttunut valkoiseksi! Voisin vaikka vannoa että se oli Sarah, ainakin viime kesänä. En muista että valkoista olisin ostanut. Pitääpä kattoa kuvia viime kesältä että kukkiko se silloin ja minkä värisenä

   Poista
  2. Mulla on ihan varmasti kaksi Sarah B:tä ja yksi valkoinen ja yksi semmoinen tosi tumma pinkki vielä erikseen toisella puolella pihaa. Ja nyt mulla kukkaa kolme valkoisena ja se pinkki teki vasta yhden kukan, kun on ihan uusi taimi. Nuput olivat normi vaaleanpunaisia tai ainakin sinne päin, mutta kukat ovat valkoisia. Olen miettinyt sääoloja, kuivuutta, pakkasta, lunta.. näitähän on tänä kesänä riittänyt. Ja jos sulla on sama vika, niin silloin se syy on sääoloissa yleensä eikä pelkästään mun penkissä.

   Poista
 3. Mitä, Oulustako ei saa enää Noroa? o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä ei. Somikissa ei enää ole, möivät loput alella jo vuosi sitten. Menita kaatui ja Lumoava Lanka - niissähän oli hyvä valikoima. Villiinasta en ole yhtään kärryillä, koska käyn siellä tosi harvoin. Lankamaailman konseptiinkaan Norot eivät sisälly.. Mulla on jonkin verran itsellä Silk Gardenia, mutta se on kiinnitetty yhteen projektiin (kesken) ja erinäine määrä on sukkalankoja, joita pitää nyt sitten vissiin kaivella. Mutta tekisi ihan hirveäst mieli uutuuksia, joihin on ulkomaisissa lehsissä kivoja paita- sun muita ohjeita. Nettikauppojen värivallikoimat ovat aika suppeita. Olisi oikeastaan aika kiva tietää, mistä löytyisi oikein Noroon panostava nettikauppa, niin voisi tarpeen tullen suunnata heti oikeaan osoitteeseen.:)

   Poista
 4. Mun norot on tullu yarn.comista usasta. Niillä on hyviä aleja aina välillä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usasta en ole juuri tilannut mitään, kun kuvittelen, että ne tullirajat paukkuvat heti ja että tulee sitten kallista. Ilmeisesti olen väärässä? Tuskin se sinäkään ihan yhtä kerää olet tilannut? Kiitos vinkistä!

   Poista