30.7.2014

Siililapaset

Virkkasin lapselle lapaset. Hyvät tuli.


 Ne soveltuvat erittäin hyvin kaikista rakkaimman, Nasun, kantamiseen.


Ohje lapasiin löytyi kivasta Koukkuleikki-kirjasta. Koska kirjasto huutelee sitä pian takaisin, päätin toimia nopeasti, vaikka täällä mitään lapasia tarvita. Siis nyt juuri, syksystä en sano vielä mitään.


Jos joku kaipaa lanka- ja muita tietoja, niin kuono on Dropsin Nepalia, vartalopolitiikka Novitan Puroa (sitä vain riittää) ja silmät Dropsin alpakkaa. Koukku 3,5, puikot ranteiden resorissa (tämä on oma innovaatio, ohje on puhtaasti virkkausohje) ehkä kolmoset. Puroa meni reilu kerä.

20 kommenttia:

  1. Tarkistahan kuule, onko muita lämpöhalvauksen oireita. Ei kukaan, siis kukaan täysissä voimissa oleva ihminen, tee villasta tällä helteellä yhtään mitään ;-).
    Oli työlästä edes ostaa villalankaa tänään. Viron villaa, oliivia. ehkä vähän tukevampaa pitsilankaa.
    OP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on tullut vanhoilla päivilläni semmoinen hellehirmu, että eivät nämä tämän viikon asteet oikeastaan heilauta mihinkään. Viime yönä peräti paleli. Siellä taitaa olla jokunen aste lämpimämpää? On mulla silkkineule kesken, jos ruvetaan hätyyttäämään kolmeakymmentä.;) Viron villa kelpaisi täälläkin!

      Poista
    2. Se on merkki siitä, että lämmönsäätely on sekaisin. Minulla oli viimevuonna myös kovia nivelkipuja sen lisäksi ettei tuntunut missään oliko kylmä vai kuuma.. Vanhustyötä tekevä sisareni diagnosoi kuivumisoireiksi, ja oikeassa oli.

      Nuo lapaset on muuten söpöt,sitten pikkupakkasella, unohti sanomani.

      Poista
    3. Vanhustyö? Kuuivumisoireet? Hyvänen aika. Taidan hakea tähän hätään litran tai peri vettä.:D

      Poista
    4. Eikö siellä Suomessa ollu eilen ihan hirviä myrsky? Sehän on vallan hyvä lapasten teko ilma.

      Minä pakenin myrskyä ja hellettä tänne Englantiin. Eilen oli kauhean mustat pilvet Stonehengellä, mutta yhtään ei oo satanu ja lämpökin on sopiva.

      Poista
    5. Stonehenge? Jotenkin on ihan älyttömän helppo kuvitella sinut Stonehengeen.:D Ei täällä ollut kauhea myrsky, siis meidän perukoilla. Median ja eteläisemmän Suomen myräkkätuhojen takia varauduin pahimpaan ja kyllä se myrsky melko tussahdukseksi jäi. Kunnon ukkonen, rakeita ja sil viisiin. Käytin ajan siivoukseen, sitä meillä riittää aina.

      Poista
    6. Siellä minä keskellä peltoa kävin ihan läpällä piknikillä (pari kuvaa blogissa). Tälleen ku miettii niin hullun hommaa lähtä kahella junalla (kesti 2 tuntia matka) ja vielä bussilla keskelle peltoa ja vielä kävellä kaks kilometriä katsomaan 4000 vuotta vanhaa kivikasaa. :D

      Poista
    7. Höpsistä, harvinaisen järkevää puuhaa. Eihän sinne muuten pääse.:D Minä olen haaveillut ikäni pääsystä Sherwoodin metsään, sillon tuhatvuotisia puita.

      Poista
  2. Onpa suloiset lapaset =) Ja tuolin päälyskin näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näköjään helle saa minuun vauhtia.;)

      Poista
  3. No jo on söpöt! Täällä olis kanssa yksi tyttölapsi, joka tuollaiset haluaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kuule helppo ohje. Katso jostain netistä tms. tuommoisen virkatun (tai vaikka neulotun, mikä ettei) nyppylän ohje ja ala tekemään fiiliksen mukaan sovittelemalla. Tuossa on nyppyläkierrosten välissä aina yksi kierros kiinteitä silmukoita; erottuvat nyppylät paremmin, kun eivät ole ihan vieri vieressä.

      Poista
  4. Ihanat siilit! Kyllä noiden kanssa syksyllä kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti. Pitäisi varmaan jaksaa neulastakin jokuset tumput.

      Poista
  5. Voi miten ihanat! Mulla oli tuo sama kirja lainassa ja ihastelin ohjetta, mutta niin vain jäi tekemättä ennen palautuspäivä. Pitää kai lainata uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hätäkös tässä; vielä on lapaskeleihin aikaa - toivottavasti!

      Poista
  6. Ihastuttavat! en varmasti näytä tyttärille, muuten nekin tahtoo samanlaiset:-O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä jonkinlaista joukkohysteriaa siilit ovat aiheuttaneet, mutta hellekelit hieman "viilehtelevät" nuorison haluja villavaatteita kohtaan.;)

      Poista