6.6.2014

Pussista pyörään

Sitä kun makaa tarpeeksi monta päivää pää pehmeänä kuumetaudissa, niin mieleen tulee kaikenlaista. Kuten vaikkapa mielihalu leikata muovipussista suikaleita.


Kauniinpiakin ristipistolankoja varmasti löytyy, mutta kuten pari postausta sitten totesin: Suomen suvi on extreme-laji. Ja kun vaihtelevia säitä vastaan taistellaan, niin eikös polkupyörän kori ole ikään kuin etulinjassa?

Olen siis palannut elävien kirjoihin ja päätin aloittaa kevyesti ruusulla. Sellainen koriin on tulossa. Ja tuo kissa on ällistyttävä. Ilmeisesti hän haistaa touhuni jopa kaksi kerrosta alempaa ja tuumii, että jahas, emäntä aikoo kohta filmata, parasta pitää kiirettä, jotta kuvissa säilyisi edes jonkinlainen taso. Tuo kori ei ehtinyt olla keittiön matolla todellakaan kuin hetken.

17 kommenttia:

 1. Kiva idea.
  ällä saa kyllä kommentteja, kun jo virkatulla satulan suojallakin on saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on pyörässä silmiinpistävä virkattu hameverkko ja kukaan ei ole uskaltanut kommentoida mitään - paisti täällä blogissa. Taidan olla livenä pelottava ilmestys.:D

   Poista
 2. Lysti tietää milloin kantsii olla paikalla ;) harmi että mun pyörässä on punottu etukori. Ja pyykkikorikin on semmonen pussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pyykkikorikin on reikäistä mallia, mutta ei peijakas tätä jaksa kovin pitkään! En tiedä, onko se tuo poskiontelotulehdus vai mikä, mutta tämmöinen pistely rupeaa puuduttamaan jonniin ajan päästä aika raskaasti. Taidan vaihtaa illaksi virkkuukoukkuun. Vai siivoisko vaatekaapin?

   Poista
  2. Ei ole pidemmän päälle kaksista tömmöinen homma. En tiedä, tekeekö poskiontelotulehdus vai mikä olosta tukalan, mutta taidan vaihtaa illaksi projektia. Pah. Niin että mun sikäli passelia pistelymateriaalia edustava pyykkikorini saa ainakin toistaiseksi olla rauhassa.

   Poista
 3. Tämä idea pitää ehdottomasti muistaa! Pitäisi ostaa kori polkupyörään, mutta on vaan jäänyt. Tiedä vaikka löydän itseni kaupoilta huomenna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietihän tuota lankaa. Tuumasin tässä, että semmoisella matonkuteella voisi tulla aika kiva, jos siis olisi sellaisia täällä kotosalla joitakin värejä. Muovipusseissa on se ongelma, että ainakin tällaisella hätäisellä loppuvat värit aika nopsaan; tuota ruusuun tarvittavaa vaaleanpunaista/punaista ei mulla esmes ole kuin yhtä väriä, kun langalla saisi eri tavalla syvyyttä vaihtelemalla sävyjä. Mutta, noh, tämä on vain pyöränkori, joten antaa olla. Mutta jos sulla on muuta materiaalia, niin harkitse?

   Poista
 4. Jos pistelis ryijytupsuja pyöränkoriin niin viuhtoisko ne tuulessa mukavasti?
  Nukan pituudella voisi säädellä vipatusta.
  Ja kunkerran luovaksi aletaan, niin saisko perinteisen räpätin uudistettua?
  Saisiko siihen jotenkin uusia säveliä?
  Ja en minä pilkallani, kirjontaidea on niin hyvä, ettei taho täälläkään pyörä pysyä pyllynalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkalla tai ei, niin tuo ryijy olisi TODELLAKIN jotain! Räpätthommia harrastin tarpeeksi penskana, jätän ne nuoremmille suosiolla.;)

   Poista
 5. Kissat on kyllä melkoisia linssiluteita. Tuo pyäräkorin koristelu on hauska idea, sarjassamme vanhat konstit uusin puihin :)

  Yritin muuten kommentoida chromen puolella muttei se onnistunut, ei ole onnistunut pitkään aikaan. En ymmärrä miksi. Piti tula tänne firefoxin puolella testaamaan ja johan toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa tuosta kommentointijutusta, ne ovat pirullisia. Itse käytän chromea eikä ongelmia sen kanssa ole ollut, mutta aina joskus on tilanteita, ettei kommentoimaan johonkin blogiin pääse. En oikein tiedä, miten ne asetukset sillä tavalla heittelevät. Ärsyttävää kuitenkin!

   Poista
 6. Great info. Lucky me I found your site by accident (stumbleupon).
  I've book-marked it for later!

  my website; erc vn

  VastaaPoista
 7. Hyvä, jotta vointi on parempi. Kissoilla ja koreilla tai laatikoilla on melkoisen mystinen yhteys. Vetävät magneetin tavoin toisiaan puoleensa, teillä tuohon voinee lisätä sen kamerayhteyden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan kissa pelkäsi tullessaan laatikoita kuollakseen, mutta nyt alkaa selvästikin päästä jyvälle kissojen todellisesta elämästä.;)

   Poista
 8. Onpas hauska kissa hauskassa kori-ideassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on kovin seurallista sortimenttia.:)

   Poista