24.5.2014

Linnuille möröksi

Löysin tarjouksesta Kekkilän jalallisen kasvulavan ja olen fiilistellyt sen kanssa nyt jokusen päivän. Yrttejä, mansikkaa ja salaattia on luvassa. Viljelylaatikkoon kuluu köynnöstuki, jonka ristikko viritellään napakasta narusta. Eilen tajusin, että voi juma, naruristikkohan on suoraan lintujen kiihdytyskaistalla ja kohta on luvassa myös varpusta, rastasta ja västäräkkiä, jos en äkkiä keksi jostain linnunpelättiä. Hätäpäissäni ripustelin kehikkoon joululahjanaruja, mutta ymmärrettävästi jotain muuta piti keksiä.


Lippunauha - ratkaisu miltei kaikkeen! Ajattelin ensin virkata nauhan muovipusseista, mutta tulin järkiini. Muistin, että minulla on jemmassa jotain äitelää kerniliinaa. Sitä sitten leikkaamaan ja kiinni juuttinaruun. Puuvillaan ja pitseihin en kajonnut, koska nauhan on kestettävä kaikenlaista. Suomen suvi kun on extreme-laji.

Tietysti systeemi olisi näyttänyt paremmalta ilman, mutta onhan tässä se etu, että ulkoapäin katsottuna vaikuttaa siltä, kuin täällä asuisi hilpeää väkeä.

6 kommenttia:

 1. Hei, tollasenhan voisi ommella niistä Pirkan Ivana Helsinki -kestokasseistakin! Säänkestävä! Hieno idis, viirinauha totisesti taipuu moneen. HC-pelättimeen sitten kahvipusseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voisi ja tulisi paljon parempi. Mulla oli vain tämmöistä pastellikukkaa ja oli pakko saada äkkiä jotain. Mutta joo, nyt kun noin sanot, niin voisihan tämmöisillä säänkestävillä viritellä pihan puolellekin kekkeritunnelmaa.

   Poista
 2. I have learn a few good stuff here. Certainly worth bookmarking
  for revisiting. I wonder how a lot attempt you put to create one of these excellent informative website.


  Also visit my weblog; Topher di Maggio - kassier88xmwi.pen.io,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I should have reorganized that info page, cause some of my projects are not there yet. But I am still waiting for an inspiration.;)

   Poista
 3. Oi miten kiva, tarvisin myös jotain "tosi pelottavaa" kasvimaalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norsiksen idea kahvipusseista voisi toimia kasvimaalla. Kuvittele sitä kullan ja hopean välkettä! Ja kaiken kestävä materiaali.

   Poista