30.4.2014

Vappu

Olen lyönyt itseni ällikällä, sillä täällä on valmistunut käsityö. Ajatella. Tekisi mieli heittäytyä runolliseksi ja todeta, että kevät se tekevi kepposiaan.


Dynamona tässä projektissa toimi Lucy, joka linkitti varsinaiseen ohjeeseen (täällä). Olen jo pidempään miettinyt, että jotain päällistä olisi sohvatyynyrintamalle kehiteltävä ja päätin sitten kokeilla tämmöistä. Seurasin ohjetta vain 12 kierrosta ja sitten pistelin omiani, jotta saan mandalan haluamaani muotoon. Tyynyn tausta on pelkkiä pylväitä ja kavennuskierroksia. Lankana on mitä sattuu lankoja, mutta tunnustan shopanneeni tänä keväänä pussillisen lisätäydennystä Lankamaailmasta, joten jos joku sävy iskee, niin sinne suuntiin voi kurvailla.

Virkatessa tuntui, että huhhuh, nyt tulee turhan makeaa, mutta ei se nyt oikeastaan pöllömmältä näytä. Niin kuin ei tämä vappukaan. Vapaapäivä ja rillumarei tulevat NIIN tarpeeseen. Mukavaa vapun melskettä teillekin! Meitsi taitaa ottaa enimmäkseen levon kannalta.

16 kommenttia:

 1. Tulee Tyrnävän mummola mieleen. Mummu teki tuommoisia. Minusta se on hempeä, kevät tekee tepposiaan. Äh ja vappua. Täällä ei juhlita sitä, tai juhlitaan, työn juhlana työtä tekemällä. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrnävän mummola? Ilmankos, ei tässä kovin kaukuna Tyrnävästä olla.:) Ei täälläkään hirmubakkanaaleja vapuksi viritellä. Olen jostain syystä todalla väsynyt, tuntuu, ettei jaksa kissaa sanoa. Mutta simaa on ja pitää tietysti lapsille jotain sutinaa kehitellä.

   Poista
 2. Hei vielä, kiinnitin huomiota tuohon hienoon taideteokseen seinällä. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on Onnin muotokuva. Herättänyt paitsi ihastusta, myös hilpeyttä. Kissan ja harmaahylkeen risteytys.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tulee aina keväisin into virkata jotain mummolamaista. Tämä voisi olla nyt sitä.:)

   Poista
 4. Oikein sievät värit. Virkkaus on vähän nopeampaa kuin neulonta. Antoisaa toisinaan siitä syystä.

  Kissakin on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on jees, kyllä-Nyt pitäisi jaksaa tarttua hieman kuivakampiin sävyihin. Jos vaikka sen kesken olevan Vasarelyn jaksaisi painaa loppuun.

   Poista
 5. no ei o kyllä liian makea... näyttää just ihanan keveältä ja kutsuvalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät pistää aina värikartat päässä uusiksi. Mukavaa vaihtelua.

   Poista
 6. Tuo on oikein bueno ja kevät-vappuinen! Ja Onnin muotokuva, se se vasta onkin. Rusakon jahtaaja Bertalta terveisiä pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat kiittävät kauniisti terveisistä. Ja nahistelevat ehkä hiukan siitä, kummalle Bertta lähetti enemmän tai ensiksi terveisiä.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos. Käsityöharrastus on ollut jonkin aikaa aika vaatimattomalla liekillä ja taisi käydä niin tuon tyynyn kanssa, että kun vihdoin pääsi vähän tekemisen makuun, piti väripussillakin kurvailla oikein isolla volyymilla.:)

   Poista