21.4.2014

Pikkusievä

Onhan tämä tämmöinen taulun teksti tietysti raskaan sarjan itsepetosta, mutta silti. Otetaan se huumorilla. Näin vastaavan taulun Pinterestissä ja onko se sitten se kevät vai mikä, mutta piti vaan saada samanmoinen.


Puikko- ja koukkujutut eivät ole viime aikoina lähteneet lentoon, vaikka pari "miltei valmista" projektia löytyykin. Rehellisesti sanottuna ne ovat olleet "miltei valmiita" jo herra-ties-kuinka-kauan, mutta siltä rouvalta, joka täällä asuu, ei ole irronnut eikä lingonnut. Se on jämähtänyt johonkin esipesuvaiheeseen eikä näytä pääsevän harrastepuolella kunnon kierrosvauhdeille ei sitten millään. Mutta hei, se on tavannut jo västäräkin, kastemadon, kimalaisen ja perhosen ja vaikka ketä kohtuullisen inspiroivia tyyppejä, joten odotellaan ihan rauhassa.

15 kommenttia:

 1. Hieno se on. Helvetes jävla skit on meillä saanut ansaitsemaansa huomiota ja kunnioitusta, viimeksi viikonloppuna kun kävi vieraita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vähän äitelmäpi eikä sen huumori aukene netin välityksellä. Kuvittelisin komiikan olevan kuitenkin ilmeistä, kun tekstiin yhdistää mun naaman. Hah. Tuunasin muuten sen sun helvetes jävla skitin (kuva) sisälle toisen tekstin tuohon sivupalkkiin. Sekin on jotenkin äitelä. Alankohan pehmetä?

   Poista
 2. Eiköhän se kohta sieltä virkuuskoukku pärähä käyntiin jonkin paikallisen KALin muodossa. Ja sitte meitä taas viiään. Vaiha öljyt valmiiksi niin ei leikkaa kiinni kesken päristelyjen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihda öljyt valmiiksi!:D Kiitos tsempistä! Täällä päin jo jotkut tuntuvat innostuneen uudesta Virkkuri-kirjasta; saa nähdä, miten se mania tarttuu.

   Poista
 3. Hieno! Onko tuo tavoitetaulu ;) Itsekin olen kyllä valovuosien päässä tuollaisesta, täällä oikeassa elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Tosin tavoite on siinä asetettu kyllä tavoittamattomiin, mutta pitäähän sitä unelmia olla.;)

   Poista
 4. Tosi ihku taulu - sopii hyvin muiden joukkoon!
  Täällä on myös keskitytty lähinnä kevättyyppien tapaamisiin kuin käsitöihin.. Kesää kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä! Voi vitsit, kun tätä lämpöä riittäisi, mutta pelottelivat taas pakkasilla.

   Poista
 5. Hah, mulla oli visiona että pääsiäisen aikana syntyy virkattua lappusta ihan maanvaivaksi asti. Voisin melkein vannoa ettei kuusi kappaletta täytä tätä kriteeriä. No, vähän on ulkona touhuttu ja nukuttu joka päivä päiväunet! Oi, se on elämää se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! Kyllä se sitten on kevättä, joka vetää ulkotöihin magneetin lailla. Mutta onhn se kuusi lappustakin jotain!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, Tarja. Soma se on ja kun huoneessa ei muuta pinkkiä ole, niin tuo teksti jotenkin korostuu.:)

   Poista
 7. Mä sitten niin tykkään näistä sun kirjontatöistä! Mistä noita kehyksiä muuten saa? Mä ihan mielelläni harrastaisin tällaista itsepetosta!
  ps. Listaan lisään kyykäärmeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika kilttihän tämä on niihin muihin verrattuna. Minä en ole muuten nähnyt kyykäärmettä sitten lapsuusvuosien.

   Poista
  2. Niin ja vastaukseksi kysymykseesi (hups, unohtui aluksi): olen ostanut kirjontakehyksiä Hemtexistä, jossa myydään (tai ainakin myytiin) eri kokoisia puunvärisiä, käsittelemättömiä kehyksiä. Kuvan kehykset kuuluvat kirpputoreilta kerättyihin tauluihin. Olen ostellut ihan käsittämättömiä tauluja ihan vain kehysten vuoksi. Niitä saa yleensä kirpulta ihan törkeän halvalla. Käsityöliikkeissäkin on, mutta niiden hinnoista en tiedä.

   Poista