4.3.2014

Astetta heleämpi juttu

Ehdin muutaman päivän kestäneiden kevätkelien aikana inspiroitua sen verran, että oli ihan pakko kaivella puuvillalangat esille. Kävin jo kaupoillakin lempparisävyjen perässä. Nuo väriasiat ovatkin sitten kummallinen juttu: vaikka en pidä itseäni minään pastellisävyjen sydänystävänä, niin valoisan vuodenajan virkkuut pukkaavat aina olemaan jotenkin kummallisen hempeitä. Niitä saa sitten lopun vuotta ihmetellä.


Testiä menossa. Ajattelin kokeilla, josko tänä keväänä pieni olisikin suurta ja kokeilisin tuommoisia pikkupalleroisia. Yritin kukkaa palleron keskelle, mutta kyllä se kuvassa enemmän tähdeltä näyttää. Höh.

10 kommenttia:

 1. Valon vaikutus värimieltymyksiin on niin totta. Mullakin pastellit kiehtovat keväällä. Kun kesä kypsyy, voi jo palata tuttuihin turvallisiin, mutta keväällä kaikki tuntuu liian tummalta. Ja tosiaan niitä kevätauringon siivittämiä valintoja saa sitten ihmetellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näköjään niin, että yksi äitelyys on ainakin virkattava, ennen kuin keväthuuruista tokenee. Tänäänkin ostin vaalenapunaista lankaa oikein kasan (mitähän siitäkin teen), vaikka omat tyttäret jo alkavat kasvaa ulos siitä. Mutta onpahan rouvalla kevättä...;)

   Poista
 2. Virkkaamasi ympyröiden keskusta näyttää samalta kuin esikon keskusta.Tähti tai ei, niin kivalta näyttää :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidan jatkaa tällä mallilla; tässä on muutenkin talven jälkeen huteralla pohjalla tämä homma.

   Poista
 3. Niinpä, kevään valo saa aikaan kummia juttuja :) Tosi kauniita ovat virkkauksesi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväisiä, ihan esikon näköisiä!!! Ja aivan upea tuo neule muutama päivitys sitten!

  VastaaPoista
 5. Nämä on tosi kivasti yhteenliitetty. Mulle se virkattujen palojen yhteenliittäminen aina muodostuu kynnyskysymykseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä liitän yhteen samlla kun virkkaan. Nappaan ketjusilmukalla kiinni noista nurkista palat yhteen. Kulmien välissä ovat ihan irti toisistaan. Sitten jos teen peittoa, niin sitten olen ommellut kaikki kohdat yhteen, mutta näin käy sukkelammin ja tämmöisten palojen kanssa, missä ei ole kovin pitkiä kylkisivuja, nurkkakiinnitys toimii.

   Poista