9.2.2014

Etanoista, sammakoista, koiranhännän tupsukoista..

.. niistä on pienet pojat tehty. Tytär sai syntymäpäiväkutsun yhden sellaisen luokse. Sitä on sitten mietitty, että mitä siellä oikein voi leikkiä, kun ne on niin kummallisia ne pojat.


Näin tytärlasten äitinä piti käyttää tilanne hyödyksi ja värkätä äkkiä jotain, johon ei tarvita yhtään pinkkiä. Vaikka en tiedä poikien sielunmaailmasta juuri mitään, voisin kuvitella, että Darth Vader on aina varma valinta. Myös synttärikorttiin.

Mallina minulla oli yksi Pinterestin kautta napattu kuva. Oma Vaderini on hieman sitä pienempi ja vaati siksi mallaamista, jotta sain sen mahdutettua normikortin kokoon. Valitettavasti mallikuvani liikkuu Pinterestissä ilman linkkiä, jonka avulla voisi löytää originaalin, joten sellaista minulla ei ole tähän lähteeksi antaa. Löydätte kuvan minun Hama-kokoelmastani täältä.

13 kommenttia:

 1. O-ou. Tyttäresi voi olla pulassa. Tai sitten se poika, joka kutsui tyttäresi. Tuo on pähee kortti - eikä on pinkki. Pst minä en ole koskaan oikein ymmärtänyt tuon hamahelmeilyn päälle, kun en ole enää OP 5v. Tai ehkä syy on siinä, että se menee sinne askartelun puolelle. Pitäisi kokeilla, niin tietäis sitten, millaisen sotkun & kaaoksen niillä voisi saada aikaan. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär helmeilee yleensä heleämmillä väreillä eikä ole kauhean innostunut Darth Vaderistakaan. Vielä.:)

   Poista
 2. SIIISTII! mainio synttärikortti ja varmasti herättää ihailua :)

  VastaaPoista
 3. Ooh kuinka tyylikäs! Varmasti uppoaa.

  VastaaPoista
 4. Upea!
  Mullekin kelpais tuollainen kortti, tai kelle tahansa joka Tähtien Sodasta tykkää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ruveta vinkkailemaan merkitsevästi kavereille, jotta voivat yllättää sinut.:)

   Poista
 5. Hieno kortti! Kielipoliisi nillittää: pitäisi olla "OlkooN voima kanssasi!". :)

  VastaaPoista
 6. Miksi "olkoot"? Voimahan on yksikössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sen noin esität, niin kyllä, saatat olla oikeassa. Pointissasi on järkeä. Mutta olen liian väsynyt miettiäkseni asiaa sen enempää. Onneksi kortinsaaja ei osaa lukea, muuten voisi kyllä ruveta taas ahistamaan, että olen antanut virheellistä tietoa ja että johdatan ihmisiä harhaan pelkkää pöljyyttäni. Viime aikoina virheitä on tipahdellut reippaaseen tahtiin muuallakin kuin täällä eetterissä. Tarvitsen loman. Nyt.PS. Tulee mieleen nyt se yksi sketsi Siskonpeti -sarjasta. Oletko katsonut? Siinä yhdellä rouvalla tulee pilkkuvirhe ja hän reagoi vahinkoonsa aika voimallisesti. Jos et ole, niin Yle Areenasta vielä löytyy.;)

   Poista
  2. Ihan niin kuin minä, jos jossain työpaperissa/julkaisussa on virhe: se saattaa ahdistaa aika pitkään. OP

   Poista