13.1.2014

Wanted

Täällä istutaan hartaana kuin kirkon penkissä ja toivotaan, että osuisi. Merkit ovat selvät: herra (neule)Mojo on liikkeellä ja jossain ihan lähellä. Siltä varalta, että hän osaa lukea, ilmoitan mitä nöyrimmin, että olen tavattavissa perjantaina klo 16 alkaen. Tai ehkä hiukan sen jälkeen, niin ehdin syödä, ennen kuin ruvetaan.


Meillä oli täällä lauantaina neulemiitti paikallisten neulojattarien kesken ja kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Siellä tartutettiin neuloosia oikein urakalla ja minäkin taisin saada osani. Harmi vain, ettei neuloosi oikeuta sairauslomaan, Siksi, Mojoseni, siksi vasta perjantaina.

12 kommenttia:

 1. Eihän sitä ehtis töihin ollenkaan, jos neuloosista saisi saikkua :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkyvyttömyyseläke uhkaisi. Niin siinä kävisi.;)

   Poista
 2. Ja sinä kirjoitat tämän maanantai-iltana? OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä. Kova työviikko päällänsä, eikä mihinkään intohimoneulomiseen sovi hurahdella. Kun sanoo unelmansa ääneen tai kirjoitaa ne ylös, niitä kohti on helpompi ponnistella. Eli perjantain toivossa täällä edetään. Toivottavasti Mojo ei mene ohi tai kyllästy odottelemaan.:D

   Poista
  2. Nuorena sinä odotit perjantaita vähän eri syystä, oletettavasti...OP

   Poista
  3. Kyllä juu, muistelisin näin. Vaikka saattoihan sitä silloinkin jotakin herrashenkilöä miettiä, polte tuskin kuitenkaan oli niin kova kuin herra Mojon kohdalla koskaan.

   Poista
  4. Nyt mennään sukupuolentutkimuksen puolelle, mutta miksi (neule)Mojo on mies? Mr? Maskuliini. OP

   Poista
  5. Itse asiassa mietinkin tuota. En keksinyt mitään painavaa argumenttia suuntaan tai toiseen, mutta ehkäpä noin tunnetasolla Mojo tuntuu enemmän miehenkaltaiselta, koska hän on miehenkaltainen: tulee ja menee miten tykkää.;)

   Poista
 3. Kannattaa muistaa ruokkia ja helliä mr. Mojoa niin se ei hylkää. Eli tässä tapauksessa muistat miettiä lankavalintoja, värejä ja malliakin hyvä välillä vilkaista ja fiilistellä. Sellaista mielikuvaharjoittelua
  Minä yritän vielä vähän vältellä tätä mr. Mojoa, edelliset pitää saada pois alta. Vai antaiskohan vaan mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on keskeneräisiä ja ajattelin ihan pokalla hyväksikäyttää syntynyttä innostusta kesken olevan paidan loppuun saattamiseksi. Siinä olisi hyvää kannustinta: vasta kun paita on valmis, saa ruveta nyt mielessä pyöriville ihanuuksille. Ihan heti en minäkään sen Stephenin vonkaukseen aio taipua, vaikka malleja mielessä vilistääkin.

   Poista
 4. Eräs kanssaneuloja pohti, että pitäisi olla neulotteluvapaa. Taitaisi saada kannatusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläpä vasta viisas ihminen! Minä voisin ruveta vaikka heti. Ajatella, että olisi vaikka koko vuoden neulotteluvapaalla! Kannatan ehdottomasti.

   Poista