28.1.2014

Väliaikaraportti

Älkää säikähtäkö, tästä ei ole tulossa Mesa-blogi. Puolustaudun sillä, että en tee tällä hetkellä muita projekteja aktiivisesti - tämä paita on ainoani. Lisäksi voin lohduttaa kaikkia heitä, joilla Mesa-jutut tulevat jo korvista ulos: se on kohta valmis. Enää hihat ja pääsemme muihiin aiheisiin.

Haluaisin vastata myös heille, jotka päätyvät blogiini hakusanoilla "Miksi peppu on hanuri?", että ei, en todellakaan tiedä.


Mesa-asioista kiinnostuneille muutama huomio:
- Kolmas kerta todellakin toden sanoo. Tällä mennään viimeiseen silmukkaan asti.
- Jätän kauluksen pois. Suunnittelen kaula-aukkoon i-cordia, vaikkakin saattaa olla, ettei se ihan riitä. Kaula-aukko on makuuni nyt turhan höveli. Tätä vielä mietitään.
- Langat ja värit ovat pysyneet alkuperäisessä aika hyvin. Eli enimmäkseen eri sävyisiä harmaita höystettynä hippusella väriä. Harmaita olen muutellut sen verran, että aivan tumma harmaa osoittautui tällä combolla liian mustaksi ja jouduin kaupoille hakemaan laajunnusta sävyarsenaaliini yhden vaalean sävyn verran. Eli ihan kaappijemmoilla tämä projekti ei taittunut.
- Vartalo-osa on valmis ja enää puuttuvat hihat.
- Tunnelmat ovat varovaisen toiveikkaat.

12 kommenttia:

 1. Neulo pian, äkkiä ja hetiheti! Tahdon nähdä, millainen se on valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisikin sen sun turbovauhtisi tänne!:D Vaan kun ei ehi. Just mietin, että ei tule vielä viikonloppuna valmista, mutta sitten ehkä?

   Poista
 2. Hyvä hyvä, jaksaa jaksaa! Havuja perkele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havujapa hyvinkin.;) Hittolainen, teillä on Tiinan kanssa semmoinen tsemppaus täällä, että meinaa ihan innostua. Vaikka ajattelin kyllä tehdä pari päivää paperitöitä... voivoi. Mitenköhän tässä käy?

   Poista
  2. Ettei meillä Tiinan kanssa vaan olisi oma lehmä ojassa? :D

   Poista
 3. Jännä nähdä millainen on sun lopputulos =o). Oma Mesani on siinä vaiheessa, että vartalo-osaa olen neulonut noin 10 centtiä. Sen verran sovitin omaani eilen, että ihan kohtuu hyvälle vaikuttaa tekele ainakin tässä vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää itsellänikin. En ole nimittäin kaula-aukkoon tyytyväinen ja mietin täällä kovasti, tekisikö sille vielä jotain. Meillä on kohta kaikilla omat Mesat!

   Poista
 4. Täältä ladun varrelta heitellään mustikkasoppaa! Jaksaa, jaksaa, purista persiillä! Kauhea flunssa vaivaa ja konsernin tassekin vaativat huomiota. Yritä tässä nyt sitten neuloa. Noin 1,5 hihaan jäljellä sekä helman ihmettely. Sun värit näyttää hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarruja riittää täälläkin sen verran, että paidan valmistuminen menee varmaan ensi viikkoon - jopa seuraavalla viikonlopulle. Harmi sun flunssaa, jospa se säikähtäisi niitä taseita ja mitä kamalia sulla siellä onkaan ja menisi pois.. Olen Mesaani aika lailla tyytyväinen. Eniten risoo tuo kaula-aukko. Se vetää jotenkin kummasti ja on himpun verran liian iso. Mietin, että siistin sen i-cordilla, mutta nyt olen alkanut funtsia, että saisiko tuohon vielä yhden raidan taiottua tuonne ylös. Katellaan. Tsemiä sinne myös! Kyllä myö jouettas jo muihin rojekteihin.

   Poista
 5. Ai hitsi kun kuulostaa mukavalta. Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevaa (täällä meillä kuuluu muuten taustamusiikkina Esa Pulliaisen Combo, teki vaan mieli mainita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on siellä kyllä biisit ajoitettu aika hyvin! En meinaa viikonloppua ehtiä juuri neuloa, joten jännitystä piisaa vielä hetkiseksi.

   Poista