2.1.2014

Siivouspäivä

Tuntuu siltä, kuin kolmas marraskuu olisi pyörähtänyt tälle "talvikaudelle" käyntiin. Ei ole juuri villoja tarvittu. Mitäpä sitä neuloja sitten? Virkkaa paljettilankaa ja siivoaa. Sori Nuutti, minä vein joulun jo pois.


Sen verran horjahdin siivouksesta tuunauksen puolelle, että tapetoin lapsen vanhan Ikea-hyllyn taustan kukertavankirjavaksi eri värisillä jämäpaloilla. Minulla oli mielessä graafinen musta-valkoinen tapetti, mutta eikös vain lapselta löytynyt tähänkin asiaan mielipide. Ja kun kerran hänen huoneessaan oltiin, niin njet, ei mennyt tämä ihan niin kuin äitinsä suunnitteli. Auktoriteettini horjahtelee näemmä jo heti alkuvuodesta.

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siltä se tuntuu, siltä se näyttää. Kun tulisi valoa tai lunta, olen saanut tästä Mordorista kyllikseni.

   Poista
 2. Onneksi lapsi sai sanoa sanansa...tuo sopii hyvin lapsen hyllyyn...:)

  VastaaPoista
 3. Tuo keltainen lintutapetti on niin herkku! Ja Jo Nesbon dekkarit tempaavat mukaansa. Täällä myös koukku suhisee. Mielessä jo aurinkoinen kevät :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin kevät alkaa heti tammikuussa. Tosin tämä ikuinen marraskuu hieman laskee fiiliksiä, mutta silti. Onko sulla kevät jo koukulla? Väriterapiaa? Minä poloinen koetan tuhota niitä pierunvärisiä lankojani.

   Poista
 4. Hei ihana hylly! :) ja hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan kiva siitä tuli, nyt kun alan tottua ajatukseen.:)

   Poista
 5. Minäkin olen lapsosen linjoilla, nappivalinnat :). Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarja! Lapsella taitaa olla silmää enemmän kuin äidillään.Juuri olen tässä illan pyörinyt olohuoneessa ja ihmetellyt, mitenolen onnistunut sistustamaan tämän niin tylsästi.. Lapsi sisustustöihin?:D

   Poista
 6. Kolmas marraskuu, kyllä. Tai nyt on vielä lumiset maisemat, mutta huomenna matkataan takaisin mustaan Keski-Suomeen :( Minustakin lapsi valitsi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, sinäkin olet ollut lumen äärellä. Kyllä on ikävä kunnon talvea. Täällä Oulun korkeudella on harvoin tämmöistä ja tuntuu äkkiseltään valjulta.

   Poista
 7. Kaunis hyllytuunaus! Graafinen mustavalkoisuus on yliarvostettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Graafisuus näyttää ihanalta toisilla. Ja minimalismi. Mutta en näköjään itse pysty elämään semmoisessa. Joskus kuitenkin tekee mieli hieman terästäytyä, mutta sitten on perhe vastassa. Me taidetaan olla kaikki täällä aika rönsyäviä.

   Poista
 8. Meillä pojat, tai varsinkin se isompi, vinkuu jo kovasti omaa huonetta. Pitäisi vaan lähteä eka huonekaluostoksille. Aattelin ostaa sille parven, jonka alle saisi jo olemassa olevan sohvan.

  Pojille ei varmaan kannata lintutapetin jämiä tyrkyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltaisiin ostettu Ikeasta semmoinen parvi juurikin tuohon kuvassa vilahtavaan sängyn kohtaan, mutta arvaa vaan, olivatko juurikin Haparandasta loppu. Jep. Minä en oikein tiedä parvisängystä ajattelisin, mutta saisi sinne tosiaan alle kamaa ja säästäisi lattiapinta-alaa. Ehkäpä herrasi siellä eivät siitä tipitapetista perusta. Jos et sitten leikkele siitä jotain monsterikuvioita..

   Poista
 9. Onnistunut hyllytyynaus. Ja marraskuu vain jatkuu ja jatkuu. Pieni lumenhöttö ei vielä sitä pelasta. Plääh :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Kyllä tämä talvi vaatii kovaa henkistä kanttia. Mitenhän uuvuksissa sitä on, jos marraskuuta kestää toukokuulle asti?

   Poista