19.1.2014

Se on hidas, tämä mun Mesa

Varsin voimallisen neulontaviikonlopun jäljiltä projektini on menossa vasta tässä. Se, mitä neuloin perjantaina ja vielä lauantainakin, joutui purkutuomion alle. Puseron kaulus kiusasi ja olin lähtenyt liikkeelle enemmän tunteella kuin järjellä. Lankesin vanhanaikaiseen: tiheys petti.


Kuvassa arkirealismia tältä aamupäivältä. Voisihan se tietysti olla hiukan värikkäämpi, mutta en minäkään ole, niin mitä sitä keskeneräistä paitaa syyttämään.

14 kommenttia:

 1. Hieno, vaikka se onkin harmaa. (Olen siis syysvärien ihminen ja harmaa ei minulle sovi).
  Arvaas mitä täällä. 2 päivää työpapereiden ja muun sälän järjestämistä (lue: arkistoimista paperinkierrätykseen). Miksei tuota älyä tehdä työaikana? Illalla otan vielä Edith-tädistä tukevan niskalenkin ja peittoan sen itsepintaisen jutun.
  Kutomisrintamalla kerätään motivaatiota. Että minuun verrattuna voit olla tyytyväinen viikonloppuusi. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne! Edith on kova täti.

   Poista
 2. Hienolta kuitenkin nayttaa! Hitaasti ja varmasti. :)Ma en sais aikaseks ilman purkuja tuotakaan maaraa yhdessa viiknlopussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin tuota tekelettäni kuvasta ja mietin, miten ihmeessä saan aina niin kotikutoisen näköistä aikaiseksi. Tyylikkyys suorastaan pakenee meikäläistä.:DDD

   Poista
  2. Olisikohan siksi, että se on kotikutoinen? Myös kotikutoinen voi olla tyylikästä.
   Sain tästä itse palautetta. Tein siskolleni joululahjaksi kirjoneulelapaset (Yhteishyvä joulukuu 2013), siskon tyttö epäili, että kaupasta ostetut, kun niin tasainen käsiala. OP

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tiedätkö, nyt on semmoinen fiilis, että olisiko pitänyt lähteä jollain enemmän tuhdilla väricombolla liikkeelle? Ja nuo mustat ohuet raidat kiusaavat ihan hemmetisti. Pitää yrittää nyt vaan ihan tosissaan pysytellä uskollisena sille visiolle, mikä mulla ehkä oli.

   Poista
 4. Hirmu kauniit värit! Tuosta tulee varmasti ihana paita!

  VastaaPoista
 5. Pysytele vaan uskollisena visiolle! Ei se yleensä petä. Minusta tuo on mukavan harmoninen ja rauhallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Minna, kun näkisit, missä nyt ollaan! Visio on menetetty ja minä vetelen mitä sattuu tulemaan. Minua vaivaa uskon puute. koetan kuitenkin urheasti sinnitellä eteenpäin, josko joku valonpilkahdus olisi tulossa.

   Poista