25.1.2014

In ja Out

Jännää riittää sisällä ja ulkona. Mesa etenee ja luistimilla voi näemmä pysyä pystyssä vuosikymmenten luistelutauonkin jälkeen. Paino sanoilla "pysyä pystyssä". Luistelemisesta ei kannata kauheasti puhua.


Kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, aika pitkälti samoilla langoilla ja sävyillä rakentuu tämä kolmaskin yritys. Hain jokusen kerän vaaleaa harmaata lisää. Tällä hetkellä tuntuu, että helmaosa jää harmaaksi ja jos värejä tekee vielä mieli, niin laitan niitä sitten vaikka raitoina hihoihin. Huomaatteko, fiilis täällä on väjintäänkin toiveikas?

18 kommenttia:

 1. Hei JEEEE! Siis pystyssa pysymiselle ja mesan edistymiselle! Mesa nayttaa tosi hienolta. kovasti odottelen lopputuloksta. Luistimista tuli mieleen..... kay kurkkaamassa mun uusi kenkaluukki blogista. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua! Sulla onkin aikamoinen kenkä siellä. Tsemiä ja tsemppiä, koeta saada jalka kuntoon!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää tämäKIN :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jokos siellä on Mesa puikoilla?

   Poista
  2. Taistelen vastaan. Se on kuitenkin ihan tyhmä ja käyttökelvoton ja tylsä vastekappale... onhan...?

   Poista
  3. Tuota noin.. voin vastata varmaan, kunhan paita on valmis, mutta tämmöisenä väliaikahuomiona vaikuttaisi, että tylsä se ei missään tapauksessa ole. Paita muotoutuu hassusti ja sitä saa koetella päälleen koko ajan, jotta saa esim hihat mieleiselleen korkeudelle. Mutta joku koukku tuossa rakenteessa on, ei sitä muuten jaksaisi aloittaa aina uudestaan. Minulla on pari yritystä takana, ja Soilekin (Neulova Narttu) aloitti alusta. Tuskan hetkiä on ollut ja tiettyä komiikkaakin touhuun on liittynyt, mutta juuri nyt on hyvä hetki. Olen saanut molemmat hiha-aukot puhkaistua ja nyt mennään jo helmassa. Näyttää siltä, että ehkä tätä voisi pitää. Mutta niin, mitä tästä opimme? Tiukka etukäteissuunnittelu ja kohtuu selkeät värialueet ovat minun vinkkini.

   Poista
 3. Yläfemma Mesalle, me kuule selätetään tämä rötkäle! Onkohan oulussa semmosia luonnonjäälle aurattuja ratoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siltä näyttää, että tämä Mesa viedään loppuun saakka.;) Minulla on semmoinen mielikuva, että kun viime talvena kävimme tuosta Oritkarin kohdalta pilkillä, niin ihmisiä olisi siellä ollut luistelemassa. Mulla on myös tästä tosi lyhyt matka merelle, joten tämä asia pitää tarkistaa.

   Poista
  2. Oritkarissahan se tosiaan oli. Kentällä on jotenkin tylsää kaarrella edestakasin, reitillä tuntuisi että pääsee jopa johonkin. Ilmoittelisikohan ne radasta Oulun sivuilla?

   Poista
  3. Pitää seurata. Ja sitä ennen hiukan harjoitella, ettei mene sitten vaappumiseksi. Ottaa muuten aika tavalla kummallisiin lihaksiin se luistelu, ainakin näin äkkiseltään.

   Poista
 4. jään odottelemaan Mesaasi.. omani on ollut valmis yli kuukauden mutta nyt vasta sain kuvat aikaiseksi. On se sitten vinkee paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulta sinun Mesasi kaltaista ihanuutta ole tulossa. Totesin värien yhdistelyn aika hankalaksi; en osannut tehdä ohjeen rentoon tyyliin ja päädyin sitten tekemään isompia selkeitä pintoja. Kyllä minä kuule eilen silmät sirrissä sinun paitaasi Ravelryssä tuijotin ja miten, miten ne jotkut vaan taitavat sen yhdistelypuolenkin.

   Poista
 5. Miekin haluaisin niin taas luistelemaan kun löysin vintistä hokkarini (edellisestä kerrasta aikaa seitsemän vuotta) mut en uskalla tän mahan kanssa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parempi odottaa, että masuasukki on turvallisesti masun ulkopuolella.;) On sen verran jännää tauon jälkeen se luistelu.

   Poista
 6. Kiitos blogista! Tunnustusta blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Kivaa, kun löysit tänne.

   Poista
 7. I can't knit, I used to know how to do it, but not anymore.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Some people say that knitting is like driving a car. Done it once, know it forever. Perhaps you should give a little push to your memory - if it just lies there somewhere? Wake it up?:)

   Poista