17.1.2014

Friday night, it`s gonna be allright

No vaan se Mojo tuli sitten jo eilisehtoona. Ei mitään luottamista. Tosin vikaa voi olla myös muutamassa mojottaressa (täällä ja täällä), jotka menivät ja esittelivät lankacombojaan Ravelryssä. Me nimittäin päätimme ryhtyä useammankin paikallisen neulojan kanssa neulomaan kimpassa yhtä pöytävuorta (Mesa (engl.), pöytävuori). Jotta homma ei olisi liian helppo, neulomme tietysti kukainenkin oman vuoremme.

Jos joku on ihan pihalla, niin kyse on Stephen Westin neulepaidasta nimeltään Enchanted Mesa, joka kuumottaa täällä naisia nyt siihen malliin, että hyvä jos eivät lumet sula.


Meikäläisen lopputulema illan hämärissä tehdystä lankakaappi-inventaariosta näkyy yllä. Enimmäkseen harmaalla mennään. Keräsin myös melko kasan kaiken maailman ihmenöttösiä ja korkattuja keriä kyytipojiksi sillä ajatuksella, että saisin polteltua ne tällä ohjeella pois. Rehellisesti sanottuna minulla ei ole kovin kaksista ajatusta siitä, miten aion värien puolesta edetä, joten jännää riittää. Mesa on aloitettu ja kesken oleva virkkaustyö sekä kainaloissa asti tulossa oleva toinen villapaita saavat nyt odotella jonkun aikaa.

Eiköhän me neuloskella Mojon kanssa täällä tämä viikonloppu. Toivotan lystiä myös teille!

16 kommenttia:

 1. Mä just päättelin sukat tuosta LeM:n Houndista. On kyllä herkku lanka, mun teki koko ajan mieli jotain marjaraitaista jäätelöä.
  Mesasta tulee varmasti hieno, en malta odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Nyt pitäisi vaan saada joku fiksu ajatus siitä, miten nuo värit asettelisi. Olen comboon tyytyväinen, mutta varmaan jotenkin vielä sössin tämänkin asian. Pitää skarpata! Ja kyllä, lanka on ihanaa. On muuten eka LeM, mikä mulla pääsee puikoille, mutta taisinpa Neulojien yönä tilaista jokusia muitakin sävyjä..

   Poista
 2. Ällöä, toi Edith- täti on muuttanut alivuokralaiseksi, ja Mr Mojo ei mahdu meille ennen kuin saan Edithin häädettyä hus pois. Ensi viikolla? Onneksi sain ne lapaset tehtyä. Tosin posti toi ilmoituksen, että osoitteeseeni olisi muuttanut jokin täysin vieras henkilö. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä se Edith nyt noin? On se kumma, että se ehtii joka paikkaan! Ja mikä tuo postijuttu on? Hui.

   Poista
  2. Kunpa ehtisikin joka paikkaan, silloin täti E. olisi vähän aikaa muualla. On useat paperit finaalissa näet. Ja aina viikonloppuisin. No minä kudon sitten ensi viikolla sitä Hallett's Ledgeä.
   Tuosta postista ajattelin, että jos se olisi se Mr Mojo, mutta saattaa olla petostyritys myös. Tai sitten mulla on sellainen salarakas, joka on kyllä tosi salainen, kun en itsekään ole oikein tietoinen hänestä. OP

   Poista
  3. No vaan tuo ei kuulosta enää kivalta. Toivottavasti sieltä ei paljastu mitään kovin hankalaa.

   Poista
 3. No nyt mullakin alkoi himottaa tuon Mesan tekeminen. Siis tuo sun combo <3

  VastaaPoista
 4. Vielä pitäisi puoli tuntia kökkästä toimistolla ja sekä pyöräillä kotia ennenkuin pääsee jatkamaan neulomusta. Kuumottaa hyviniin, mutta on tuolla sen verran kylmäkin ettei pienet kuumotukset tunnu missään! Niin, eikä tuo sun kombo nyt niin kauhean tuhnu ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä kiinnität nyt liiaksi huomiota ns. harvoihin väripilkkuihin.:D Toivottavasti pääsit kotia neuleen ääreen ilman pakkasen puremia. Olet sinä kova sissi!

   Poista
 5. Mesa nayttaa kuumotavan vahan siella ja taalla ja tuollakin. :) Norjassa tunnutaan kanssa niita neulottavan. :) Eli Suomettaret jyraa siis tassa Mesa villityksessa mukana. Mielenkiinnolla jaan odottamaan tuloksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla odotan itsekin. Puseron malli on niin jännittävä, etten liene ole ihan kunnolla hahmottanut, miten se oikein rakentuu. Rupeatko sinäkin?

   Poista
  2. En rupea! Vaikka mielenkiintoinen paita onkin niin se ei ole ollenkaan mun olonen ja nakonen. :) Ma varkkaan sukkia ja sen jalkeen listalla on pipo. :)

   Poista
  3. Sukkia ja pipoja tarvittaisiin täälläkin, mutta jotenkin en vaan saa aikaiseksi. Kurja minä!

   Poista
 6. Voi Mesa! Mä kauhulla odotan, koska se iskee. Juuri nyt nimittäin mietin, etten ole juuri kaameampaa nähnyt (paitsi ehkä ne swantsit, jotka kyllä haluaisin tehdä). Mikä ihme tuossa muka kiehtoo. Ihan hirvee. Luultavasti siis neulon sen kahden vuoden päästä, kun kaikki muut ovat jo unohtaneet koko jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, swantsit! Teen ne heti, jahka löydän tarpeeksi ison neulemäärän silputtavia kirpulta. Ne on niin makeet.:DDD Katoppa Rawelryssä valmiita Mesoja, aika eri näköisiä paitoja on tullut. Minä olin katsellut Mesan jännää rakennetta jo jonkin aikaa, mutta noissa suunnittelijan omissa kuvissa se näyttää vähän turhan liehukkeelta. En uskaltanut ruveta. Näin viikko sitten yhden Mesan livenä neulemiitissä ja mehän revettiin kaikki. Niin että kyllä se iskee, odotahan vain.;)

   Poista