22.12.2013

Vilinää, vilskettä

Toiset nukkuvat toisten ahkeroidessa. Niin se menee, vaikka rehellisyyden nimissä on kerrottava, että kuvan unikeko osallistui kiitettävällä aktiivisuudella aamuiseen piparinpaisto-operaatioon. Pari päivää leipomista, siivoamaista ja muuta mukavaa jouluhääräämista, ja sitten alkaa lepo.


Fiilikset ovat korkealla. Vuoden pimein hetki on ohitettu. Ja kuusi on siirretty huoneeseen, johon kissoilla ei ole keskenään asiaa. Tiedä vaikka saataisiin vielä se joulurauhakin. Oi, onnea.

14 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle Outi ja koko perheelle kissoja myoten. :) <3

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa joulunalusaikaa! Parempi itse kunkin muistaa ottaa välillä vähän rennommin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat näyttävät esimerkkiä rentoudessa. Tosin myös sitten vauhtien otossa, köhöm. Hyvää Joulua myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 3. On se suloinen karvapallo. Tuossa kuvassa näyttää siltä, että sillä olisi - älä nyt loukkaannu, Lysti - jäniksen käpälä.
  Hyvää joulua, OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ihan jäniksestä käy.:D Hyvää Joulua sinulle myös!

   Poista
 4. Lysti lienee, ainakin hetkeksi, valinnut tuon lepo-vaihtoehdon. Kyllähän sitä häärätessä väsyy. Itekin piti ottaa päiväunet, sitten taas jaksaa touhuta.

  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää Joulua myös teille koko perheelle!

   Poista
 5. Fiilikset korkealla täälläkin. Vielä viimeinen työpäivä huomenna ja sitten sohvalle hyvän kirjan ja konvehtirasian kera rentoilemaan! Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah konvehteja! Täällä minäkin makoilen namujen ja läppärin kanssa. Hyvää työpäivää ja oikein rentouttavaa joulua!

   Poista
 6. Oikein ihanaa joulua! Nyt otetaan rennosti :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulun aikaa sinnekin! Meillä tuntuu vielä tohinaa riittävän. Ehkä rentoudutaan sitten joulun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohinaa riittää, juu. Mietin juuri tuossa aamulla joulupuuroa hämmennellessä, että näin aikuisena se "oikea" joulu tuntuu alkavan vasta sitten, kun nämä hulinapäivät ja "pakolliset" vierailut sun muut on tehty. Kivaahan se kaikki tietysti on, mutta jos joululta odottaa rauhoittumista ja perheen kanssa leppoisaa yhdessäoloa, niin tapanista se vasta meillä alkaa. Hyvää Joulua!

   Poista