6.10.2013

Bad Head Day

Kurjuus, mikä päivä. Yläpää on sanonut sopimuksensa irti. Sitä huimaa ja heitättää heti, jos rohkenen lähteä yhtään liikkeelle. Kaikki pyörähdykset, kumartelut sun muut ovat ehdottomasti nou nou. Älkää säikähtäkö, se on vain se tension neck, joka kuulemma meillä "pitkänaamaisilla" (lue: hapannaamoilla) on kovin yleinen vaiva.


Alavireisen päiväni jossain vaiheessa huomasin, että tauluseinässä on pienen taulusen mentävä aukko. Ja on muuten edelleen - kunhan tokenen, siirrän tuon vessaan. Vierasvessaan. Sielläpä ihmetelkööt sitten ihan rauhassa.

Kirjontakehys Hemtex, lanka sun muut mitä sattuu ja teksti on varmaan taas Terese Sennerholtilta. Blogger ei suostu linkittämään, joten Terese jää nyt sitten linkittä, sori.

22 kommenttia:

 1. Toivottavasti alapää pelaa :D
  Mahtava taulu, siinä ollaan asian ytimessä.

  VastaaPoista
 2. Minä sitten tykkään näistä sun tekstitauluista. Vessan seinään olisi kiva laittaa oikein kunnon tauluseinä nasevine teksteineen. Ymmärtäisivätköhän lapset? Entäs vieraat? Hih hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että tämä teksti olisi vessaan erityisen sopiva.;)

   Poista
 3. Hitsi, tauluseinä vessaan, nimenomaan tekstitauluilla. Mun miehen huumorintaju ei taida kestää - pojan ei ainakaan. Pitääköhän eiltä häätää ensin se kaamea kukkatapetti, vai siihen vaan päälle ronskisti? Täältä saa vaarallisia virikkeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkatapetin päälle vaan ronskisti. Englantilaiseen tyyliin.;)

   Poista
 4. Ihana teksti. Toi on just kuule mun työhuoneelle. (En kyllä uskaltaisi ihan vierasvessaan tuota laittaa, mitäpä, jos sattuisi sellainen kainomman puoleinen vieras...)
  Minulla oli ilmeisesti tuo samainen tension neck kiitos pietarilaisen hotellin patjan. (kuopalla). Tai sitten se oli lämpöhalvaus, koska sitäkin oli kesällä ilmassa. Aika etova tunne joka tapauksessa.
  Minä aloin vihdoin tehdä näitä duuneja. Ei käsitöitä pariin päivään. Ei.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei käsitöitä, ei. Minulla tämä vaiva tulee liiasta tietokoneella istumisesta (en tajua, miten sen ergonomian pitäisi mennä, jotta vaivoja ei tulisi) ja yleensä isompien koetarkistusrumbien jälkeen. Käsityöt eivät niitä sinänsä aiheuta, mutta kirkistykse ollessa pahimmillaan tuskin niitä helpottavatkaan, joten laihalla linjalla jatketaan, Huomenna pitää päästä johonkin lääkäriin.

   Poista
 5. Silloin kun on "bad head day" siinä merkityksessä, että kaikki ottaa aivoon, niin tuo taulu sopii siihenkin kuin nappi silmään tai taulu tauluseinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla vain pahapäisiä päiviä, kun sellaiset äitelät ja kivat tekstitaulut eivät innosta ollenkaan.:)

   Poista
 6. Hauska! Täällä olisi koko kämppä tuollaisia ihanan nasevia tauluja täynnä, jossei muilla ihmisillä olisi niin rajoittunut huumorintaju... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista porukkaa.:D Morsokin valitteli kanssaeläjien huumorintajun puutteesta. Minulla tuo mies onneksi on aivan yhtä törkeä ja mauton kuin minäkin. Pitäisiköhän sulla ottaa sellainen kasvattava asenne ja koettaa laajentaa perheenjäsentesi huumorin rajoja?;)

   Poista
 7. Tuo taulu on mainio, toimii varmasti vierasvessassa :D

  VastaaPoista
 8. Toinen pitkänaamainen ilmoittautuu...
  mutta kyllä yläpäässä ainakin huumori vielä virtailee,
  joten pieneen jumitukseen ei kantsi jumittui
  vaan antaa hiljalleen virtailla kaiken ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset lääkkeet minulle kirjoittivat, että saapa nähdä, miten sekaisin niistä menen. Voi olla, että kohta yläpää on kuin Haminan kaupunki! Mutta toivottavasti pian selkenee olo ja elämä.

   Poista
 9. Kiva blogi ja paljon löytyi hyviä ideoita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain! Oikeastaan pitäisi kiittää. Tuli mieleeni tuosta kommentistasi, että DIY-osio pitäisi päivittää.:)

   Poista