23.9.2013

TipTap

En halua säikäyttää ketään muistuttamalla eräästä j-alkuisesta sanasta, mutta katsokaa nyt itse: tällaisia on jo liikkeellä.


Ei vaites, vitsivitsi. Meidän neiti siinä vain esittelee muutaman vuoden takaista kirppislöytöä, joka on vihdoinkin kokonsa puolesta sopiva. Minulla on jo pitkään himottanut ommella tuommoisia takkeja, mutta rohkeus - se riivattu - puuttuu.

Niin, piti sanomani, että olen palannut. Työasiat hieman hölläävät ja tämä täti aikoo juhlistaa tapahtumaa neulomalla jokusen päivän. Jei.

18 kommenttia:

 1. Kehtaanko edes sanoa...keitin viime viikolla porkkanasosetta pakkaseen. Että on sitten valmiina.Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehtaa sitä sanoa. Onpahan sitten mistä ottaa, kun tulee se... köhköh, kuiteski.

   Poista
 2. Joulu, joulu, tullut on... :) Joululahjoja ainakin voi käydä jo neulomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voisi. Ja oikeastaan pitäisikin, jos niitä aikoo neuloa. Minulla on muuten tämä asia ihan kokonaan miettimättä, joten ehkäpä oli vain hyvä, että tuommoinen jou..npunainen oli liikkeellä.;)

   Poista
 3. Hieno kirppislöytö! Mä voin laittaa sitä rohkeutta tulemaan sellaisen sopivan paketillisen. Kyllä tämä vaihe pitää ehdottomasti hyödyntää eikä hukata sitä omien taitojen epäilyyn, ei ne muutaman vuoden kuluttua suostu tuollaisissa takeissa kulkemaan! Sitäpaitsi tekemällä sitä vain oppii. Niin osaat sit applikoida pääkallot sun muut, kun ne alkavat kuvitella olevansa liian isoja tonttuilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on: härkää sarvista! Olen vain päästänyt ompelutaitoni ruostumaan pahan kerran.. Mutta jos aloittaisi rauhallisesti siitä kesäkukkatyynyprojektista ja jos se onnistuu, rohkaistuisi seuraavaan vaiheeseen. Pienin askelin.. kääk.

   Poista
 4. vitsi mikä takki - ihana kun on sopiva käyttäjä tuollaiselle takille! ja tosiaan pitäis muistella mitä tuli tehtyä viime jouluksi jos taas jotain väsäisi tänäkin vuonna. aika on kyll änyt enempi kortilla, että saas nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan kanssa se on kyllä yhtä kilpajuoksua tämä elämä. Aina joskus hoen itselleni, että kiire on vain omassa päässä, että rauhoitu, mutta ei se hoppu mene hokemalla pois. Mutta jotakin sitä pitää jouluksi väsätä; ei se joulu tule kuin tekemällä.:)

   Poista
 5. Viime viikolla laitettiin jo j***uvalovalikoimaa esille Prismassa ja Cittarissa... :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oikeastaan tarvitsisin tänne sisälle uudet valkoiset valot. Pitiköhän lähteä kaupoille?:D

   Poista
 6. Ma haluan tommosen takin kanssa! :) Ma voisin tonttuilla taalla kun oon muutenkin kummallinen ulkomaalainen, jota tuijotetaan kuiteskin. Voisin antaa aihetta tuijottaa viela enemman. NIH! :) Mutta ihana loyto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on aivan loistava tilanne! Maine on outo joka tapauksessa, niin ei ole mitään menetettävää. Kehittelet siellä itsellsi vimmatun originellin tyylin! Nyt äkkiä sulle tonttutakki kehiin.:D

   Poista
 7. Tuollaisia saa olla liikkeellä vaikka kuinka paljon : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä yhdestäkin lähtee iso ääni ja paljon kaikenlaista muuta mekkalaa; olehan varovainen, mitä toivot.;)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin siitä kovasti. Ja tonttukin tykkää, onneksi.

   Poista
 9. ihana kirppulöytö :) mutta tosiaan kyllä se j-alkuinen sieltä tulee pian :D:D monissa blogeissa olen jo törmännyt joulukorttivalmisteluihin :D:D Tervetuloa kurkkaamaan blogiini! Arvontakin käynnissä ♥

  VastaaPoista
 10. Hei ja hauska tutustua! Tulen varmasti blogiisi kurkistamaan; sulla on niin mukavan kuuloinen nimikin.:)

  VastaaPoista