19.8.2013

Ja taas mennään

Töissä on oltu, töitä on tehty. Käsitöistä en voi valitettavasti sanoa samaa. Vieroitusoireita on sen verran, että jouduin tänä aamuna katselemaan matkaani jotain, jota voisi tehdä työmatkalla bussissa.


Ja niinhän siinä kävi, että taas mennään. Operaatio Polttelemme Puroja jatkuu. Eivätkä nämä ole edes omia Purojani; koululainen oli lomareissullaan eksynyt Puro-laarien ääreen ja lopun arvaattekin. Tämän täytyy olla jokin kirous: minut on tuomittu loppuelämäkseni virkkaamaan Puroa. Nyt on tulossa kietsua kaulan ympärille ja jos se on kiva, virkkaan samanmoisen itsellenikin.

31 kommenttia:

 1. Ristimme kullakin. Sinulla se on puron kirous. Sanoisin normaalisti, että ajattele positiivisesti, mutta nyt en keksi mitään.

  Minulla pitäisi olla kahden viikon finaali design as you go- kirjoneuletakissa, jonka hihat jäivät vähän kesken helteiden vuoksi. Mutta reissua pukkaa samaan aikaan ja lukukauden aloitusta...

  OP

  VastaaPoista
 2. Joka Puroon tarttu, sePuroon hukkuu? ;) Kivalta näyttää kumminkin.

  VastaaPoista
 3. Iloa arjen pienistä askareista :O)

  VastaaPoista
 4. Tästähän saisi Päiväni murmelina elokuvasta virkkaajan version?

  Kyllä se Puro vielä joku päivä tästä maailmasta loppuu

  VastaaPoista
 5. OP: Minä sitten tykkään tuosta, kun sanotaan, että ristinsä kullakin. Jostain syystä se kuulostaa paitsi vanhanaikaiselta (se on plussaa) myös lohdulliselta. Kirjoneule on aivan liian haastavaa just nyt; nostan hattua jos aiot ne hihat vääntää yhtäaikaa uuden lukukauden startin kanssa.:)

  morso: Kyllä, juurikin näin. Tässä Purovirrassa ollaan reilusti pinnan alla.

  MINNA: Niin vaan että bussissa pitää virkata! Kun olisi hyvä nojatuoli ja kaikki siihen hollille järjesttynä - niin bussissa?:D

  Soile: Päiväni Purovirkkaajana. Kiesus sentään! Siinä leffassahan oli tosin onnellinen loppu, eikö ollutkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta virkataan tai kudotaan aina kun on tilaisuus istua pidempi hetki. Mitäs sitä muutakaan?

   Poista
  2. Sinähän se sissi olet!:D Mulla meinaa tulla liikkuvassa kulkupelissä huono olo, jos irrotan katseeni horisontista. Siksi tämä Puronvirkkuu bussissa on jonkinlainen epätoivon ilmaus meikäläiseltä.

   Poista
 6. Mikäs on poltellessa - voisinpa itsekin koukutella työmatkalla - tunti sinne tunti tänne. vaan hankalampaa ratin takana. tylysti vähenee tunnit päivästä ajamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee saman verran, mutta istun bussissa. Siinä ehtii ajatella kaikenlaista.;)

   Poista
 7. kyllä siinä taisi olla onnellinen loppu. Purovirkkaajassa se lanka varmaan loppuisi tai muodostuisi noroksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noroa! Olisipa se jotakin, se. Siellä ollaan ihan selvästi tiitteränä loman päättymisestä huolimatta?

   Poista
 8. No voishan sitä pahempiakin kirouksia olla kuin tuo Puronvirkkuu :) Uskaltaisinkohan kokeilla kun sattumoisin ois just pari kerää tuolla lankalaatikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehotan kyllä harkitsemaan äärimmäisen vakavasti. On meinaan niin paljon vaaratekijöitä siinä hommassa.;)

   Poista
 9. Kauniit värit on tässäkin Purossa. Tässähän melkein innostuu itsekin :)

  VastaaPoista
 10. Mina kun en ole tuttu Puron kanssa ollenkaan entuudestaan ja olen ihastellut naita sinun tuotoksiasi niin tekisi mieleni vahan napertaa minunkin. Mutta ehka onnekseni taalta ei Puroa loydy! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä varmaan joku vastaava liukuvärjätty lanka löytyisi. Omalla vastuulla sitten!;)

   Poista
 11. Muahahaa! Sen siitä saa kun innostaa puoli Suomea hamstraamaan Puroa: et pääse siitä enää ikinä eroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se näyttää. Minusta tulee Novitan mannekiini loppuelämäkseni.;)

   Poista
 12. Jos sinusta tulee Novitan mannekiini, saat Puroa suoraan kotiisi. Helppoa ja vaivatonta...

  Valmistaudu hattusi nostoon: kirjoneulehihat etenevät (!) tasaiseen tahtiin (matka tosin keskeyttää homman ) & lukukauden aloitus on valmiina odottamassa h-hetkeä ja työmatkaa varten tehdään enää viimeisiä viilauksia.

  Mukavaa tuossa postauksessa on se, että tyttäresi osoittaa aloitekykyä äitinsä harrastuksen suhteen.
  OP

  VastaaPoista
 13. Niin, se kuuluisa hopeareunus löytyi siis tässä tyttären lanka-asiassakin... Novitasta eivät ole valitettavasti olleet yhteyksissä.:) Pitää ruveta katselemaan hattua valmiiksi, vauhti kuulostaa siellä vakuuttavalta.

  VastaaPoista
 14. Niin, se kuuluisa hopeareunus löytyi siis tässä tyttären lanka-asiassakin... Novitasta eivät ole valitettavasti olleet yhteyksissä.:) Pitää ruveta katselemaan hattua valmiiksi, vauhti kuulostaa siellä vakuuttavalta.

  VastaaPoista
 15. Aiotko sie haalia koko Suomen Puro varastot omaan koppaas? :D
  Sano porukalle terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en yhtään enempää enää halua, pysty enkä kykene.:D Uskoisin, että olen tehnyt osani tällä rintamalla. Kunhan vaan loppuisi - siis se lanka! Vien terveisiä, kyllä.

   Poista
  2. Ei, en yhtään enempää enää halua, pysty enkä kykene.:D Uskoisin, että olen tehnyt osani tällä rintamalla. Kunhan vaan loppuisi - siis se lanka! Vien terveisiä, kyllä.

   Poista
 16. Minä olen pari kertaa ihastellut kun joku toinen neuloo bussissa. Itse uppoutuisin liikaa varmaan neuleeseen ja unohtaisin missä minun pitää jäädä pois. Vaikka bussi kyllä kaartaa kahden kylän läpi ennen kun jään pois. Pitää varmaan joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkatessa ei isoa vahinkoa tapahdu, jos silmukka karkaa - neuleen kanssa voisi käydä toisin. Jonkun verran nimittäin bussi heiluttelee ja aika keikkumista se virkkaaminenkin on ollut. Juuri tuossa mietin tänään bussissa, että aika simppeleinä taidan nämä työmatkaprojektit pitää.;)

   Poista
  2. Virkatessa ei isoa vahinkoa tapahdu, jos silmukka karkaa - neuleen kanssa voisi käydä toisin. Jonkun verran nimittäin bussi heiluttelee ja aika keikkumista se virkkaaminenkin on ollut. Juuri tuossa mietin tänään bussissa, että aika simppeleinä taidan nämä työmatkaprojektit pitää.;)

   Poista
  3. Niin mulla kun bussimatka kestää noin tunnin niin kyllä siinä meinaa aika käydä pitkäksi.

   Poista
  4. Sama vika täällä. Niin keston kuin pitkäksi käyvän ajankin kanssa.;)

   Poista
  5. Sama vika täällä. Niin keston kuin pitkäksi käyvän ajankin kanssa.;)

   Poista