30.8.2013

Ennakointia

Ei ole neulottu eikä virkattu, joten siltä rintamalta ei mitään uutta. Sen verran olen skarpannut, että sain vihdoinkin - puolentoista vuoden odotuksen jälkeen - väkerrettyä lapsen huoneen puuhun kaivatun, toisen linnunpöntön. Harmi vain, että metsät ovat hiljentyneet eikä asunnoilla ole juuri nyt kovaa kysyntää. Jäämme odottelemaan uutta kevättä.


Painostuksesta päätellen joutunen tekemään vielä kolmannen. Mutta kiirettähän ei ole. Tällä mallilla en kuitenkaan aio jatkaa, sillä tähän liittyi liikaa liimaa ja näpertelyä. Jos joku ei sellaisia kavahda, kaava mökin runkoon löytyy täältä.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kivalta näyttävät tuossa ohjesivulla, mutta kun aikaisemmin olen tehnyt linnunmökkejä valmiista elementeistä (pikku laatikoista), niin kovin tuntui rakentelu menevän paskarteluksi. Todennäköisesti palaan laatikkolinjalle.:)

   Poista
 2. Kyllä se on näin ajoissa hyvä ajatella seuraavaa kevättä. Mieluummin kuin sitä mitä kohta on luvassa. Eteisen lattialla olisi 120 sipulin kukkaa odottamassa multiin pääsyä.

  VastaaPoista
 3. Voivoi sipuleita. Minen tiedä, kannattaako mulla laittaa ollenkaan, kun iso osa pihastani on kaivettava ensi keväänä ylös ja juurimatotettava. Siinä saattaisi mennä kukkaloisto hukkaan. Toisaalta, jos nostaisi penkit ylös vasta sipulikukkien kukittua... Saisikohan sipuleita jotenkin pelastettua? Ja tuleeko sitä kevättäkään jos ei ole sipulikukkia?????

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavasta askarteluideasta :) Ensi keväänä näitä syntyy monta.....

  VastaaPoista
 5. Aikahan vain jalostaa tuotoksia! On muuten erityisen tyylikäs tapettikuosi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläkyllä, siellä ollaan tarkkana! Erityisen tyylikäs!

   Poista
 6. Hauska puu ja mökit! taitaa olla suosittu alue, kun toivotaan lisää asuntoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On suosittu, on. Täällä on useampikin mielikuvituskaveri vaikka kämppää.;)

   Poista
 7. Jos sinne pönttöön tekeekin orava talvipesänsä, kun on noin suloinen piparireunakin. Tässä vaiheessa syksyä nuo työt tuppaa haittaamaan neuleharrastusta, ehkä pian löytyy rytmi jossa neuloosikin taas puhkeaa kukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleinnostusta olisi ja muistan vielä jokusen ideankin loman jäljiltä, mutta sukellus töihin on ollut niin syvä ja totaalinen, ettei aikaa yksinkertaisesti ole. Kohta katoavat ideatkin. Kait sitä voisi leipänsä helpomminkin tienata, en tiedä.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos. Aika isolta se näytti aluksi tuolla seinällä, mutta jospa siihen änkeää sitten keväällä jokin isompi tipi.;)

   Poista