11.8.2013

Antaa olla

Tuoli saa jäädä noin. Se pitsi, mitä virkkasin tuolin selkänojan aukon peitoksi, oli liikaa. Eli älkää odottako enempää. Loppupeleissä tuoli sai vain uuden verhoilun nuhjaantuneen tilalle. Itse kangas on napakkaa pellavaa ja siihen on upotettu kirpputorilta hankittu kirjopistotyö.


Mielessä olisi kaikenlaista projektinpoikasta, mutta olen ilmeisesti mennyt töihin paluusta niin sekaisin, että päätin aloittaa sukkaa. Järkyttävää, eikö? Vieläpä kirjoneuletta, jonka kaaviossa riittää huonosilmäiselle haastetta. Sukan ohella tikutan yksitoikkoista sileää paidan helmaa, jossa on yhdellä kierroksella silmukoita kuin pitsihuivissa. Itseni tuntien uskallan väittää, että ihan heti ei kannata valmista haaveilla.

Ja Puroakin vielä olisi. Jokohan nuo ilkeäisi ottaa koukulle?

19 kommenttia:

 1. Tuoli on kuules vallan viehko nuinkin. Shabby chic meet industrial tai jotain semmosta. Kirjoneuleenalku näyttää nätiltä. Täällä vaan virkataan edelleenkin. Niin että ranteet paukkuu.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat tulossa, hienot värit, just tuommoisia värejä itsekin olisin valinnut.

  Minäkin mietin yksinkertaista puseroa ohkaisesta langasta. Työreissulle matkakäsityöksi, koska tälle reissulle aiottu matkakäsityö no 2 on valmis tuossa tuokiossa.
  Matkalla ei viitsi palmikoita vääntää...

  Tuoli on todella kaunis noin. Jotenkin tulee mieleen Jane Austinit, Vihervaarat ja kotiopettajattaret...Onko tuo pisto muuten petit point?


  OP

  VastaaPoista
 3. Soile: Niin että ranteet paukkuu? Kuulostaapa taas hyvälle.:) Loma alkaa tehdä tehtävänsä, ideasuoni siellä pulppuaa.

  OP: Austen kuulostaa hyvälle! Sukkaohje on intarsiana, siinä on ihan hirveästi eri värejä. Mutta mulla rupesi laiskottamaan ja ajattelin vetää kirjoneuleena Norolla. Että Noron liukuväri hoitaisi hommat. Tuossa alussa Noron sävy on kuitenkin liian tumma, saan ilmeissti sitten kuitenkin vielä neulalla ja langalla käydä valmiissa sukassa jotain kohtia läpi, mutta olkoot näin. Mun pusero neuloutuu peräti nelosilla (Cascade 220 on lanka), mutta kun siitä tulee NIIN leveä!

  VastaaPoista
 4. Mistä tuon sukan ohje löytyisi, näyttää aivan hurmaavalta?

  VastaaPoista
 5. Pioni: Löysin kirjastosta semmoisen "Etnisiä sukkia" (englanninkielinen) -kirjan. Nämä ovat bulgarialaiset, mutta teen ne ihan normisti kantapäätä lukuunottamatta. Laitan kirjan tiedot varmaan seuraavaan sukkapostaukseen.

  VastaaPoista
 6. Tuoli on kyllä just hyvä noin!!!

  Neule näyttää tosi upealta!!!!

  VastaaPoista
 7. Jänskää kirjoneuletta tuloillaan... Ei muuta kun purot koukuille myös, onhan niistä päästävä eroon ennen lumentuloa ;)

  VastaaPoista
 8. margsan: Kiitos tsempistä! Yritän väkertää neuletta tulemaan aina jossakin rakosessa.

  Emma: No on päästävä, ihan varmasti.:D

  VastaaPoista
 9. Hyvä sukka siitä tulee. Minäkin oon nyt sukkalinjalla, muutin Kalajoelle ja unohdin pyöröpuikot yms. Ouluun niin eihän se auta kuin tikuttaa sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hyvinkin kärryillä asioistasi - kiitos Blogistanian! Se kaikki kuulostaa tosi hyvältä, tsemppiä sinne aherrukseen. Laitoin sulle facen kautta yhden houkutteluviestin.:)

   Poista
 10. Oi, kaunis tuoli, sopii hyvin tuo kirjopistotyö siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nenä, etten löytänyt samanmoisia enemmän. Siis noita kirjopistoja. Olisi tullut aika kiva, jos olisi voinut peittää koko istuinosan sellaisilla!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Täällä meillä päin on liike, joka mainostaa olevansa koko Pohjois-Suomen suurin osto- ja myyntiliike. Tuo vanhoja huonekaluja maahan. Sieltä löytyy vaikka mitä.:)

   Poista
 12. Tuoli on hieno! :) Ja purot koukulle vaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eirene: Vai Purot koukulle!:) Jo tuossa tytärkin tarjoili keriä, pitänee varmaan pian ryhtyä toimeen.

   Poista
 13. Ihastuin tuohon tuoliin ja varsinkin kirjontaan. Tuollaisella kelpaa istua.:)

  VastaaPoista
 14. Laura: Juu, hyvä siitä tuli!

  VastaaPoista