11.7.2013

Taas yksi

Pitäisi kehitellä jo jotain muutakin, mihin voisi käyttää vanhoja astioita, mutta toisaalta nämä ovat niin käteviä. Tämä on nyt jo kolmas rakennelmani. Kaikki ovat jatkuvassa käytössä koru-, hiuslenkki- ja nappitarjottimina. Tyttäretkin tarvitsisivat pian varmaan omansa.

Osa kuvan astioista vilahti jo postaus pari aiemmin täällä. Kaikki kuvan astiat on kerätty kirpputoreilta. Ne ovat maksaneet korkeintaan euron kappale ja ovat enemmän tai vähemmän vauroituneita, mutta ehjiä.


Ylintä kuppia ei kannata liimata kiinni. Tarjotin on monikäyttöisempi, jos kupin voi joskus ottaa pois ja laittaa esille jotain enemmän tilaa vievää.


Jos mielit kokeilla tarjottimen tekoa etkä ole aiemmin törmännyt ohjeisiin, sellaiset löytyvät esimerkiksi tuosta sivupalkista. Klikkaat vain vasemmalla näkyvää sinisävyisen kerrosvadin kuvaa. Ohje siirtynee joskus yläpalkin DIY-osioon, josta muuten jo löytyy yksi tarjotin: siinä tarjotinosa on tehty pitsiliinasta.

Täällä pidetään viikonloppuna kalaasit. Ohjelmani sinne asti on selvä: puunausta ja paakelsien tekoa.

5 kommenttia:

 1. Voi tuosta tuli sitten kiva! Löytyis kyllä muutamaan tuollaiseen heti materiaalit täältäkin :)

  VastaaPoista
 2. Sini: Yllättävän toimiva systeemi se on. Ekaa tehdessä mietin, että missä tätä sitten säilyttää ja ei se mahdu mihinkään jne. Nyt niitä keikkuu jo aika monen kaapin tai pöydän kulmalla ja ne imevät uskomattomat määrät pikkutavaraa. Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Oi että! Olisipa mainio...hmm... Taidanpa pitää kirpuilla silmät auki :)

  VastaaPoista
 4. Pohdiskelija: Hoksaa, että lautasissa ne usein keskellä lautasta olevat lasitusvauriot ja tummentumat jäävät piiloon. Laskevat kauniinkin lautasen hintaa, mutta eivät tässä hommassa haittaa yhtään.;)

  AstaKos: Kekkerit, kemut, juhlat, bileet, pirskeet eli humut. Niin minä kalaasit ymmärtäisin. Olet muuten todella iloisen näköinen tuossa yhden silmän kuvassasi.:)

  VastaaPoista