6.7.2013

Jotain tarttis nyt keksiä

Olen pitänyt kirpputorilla myyntipöytää pari viikkoa ja kotiinhan sellainen tietää arkeologisia hätäkaivauksia. Olen siivonnut jopa vaatehuoneeni, mikä jo yksin olisi fanfaarien paikka. Löytyi kaikenlaista.


Koska en raaskinut viedä ihan kaikkea jemmoistani myyntiin, tavaralle pitäisi kait keksiä sitten jotakin käyttöä. Nappasin kuviin muutaman, joista aion aloittaa. Olkoot tämä vaikka jokin sellainen "piilosta parrasvaloihin" - haaste itselleni.

Ja vaikka kuvat ovat jälleen silkkaa romantiikkaa, niin puikoilla on tiukkaa harmaata.

6 kommenttia:

 1. Kirppispöydän pitäminen on todella hyvää inventariopuuhaa kotona! Itse katselin varastohäkkiä "sillä silmällä" mutta niillä kaivauksilla voisi mennä äkkiä viikko.
  Aika aarteita olet löytänyt omilla kaivauksillasi. Voisiko tuota ruusutyötä käyttää vaikka sohvatyynyn/ laukun jne osana?

  VastaaPoista
 2. Heeii, meillä taitaa olla (kirppispöytää odottamassa) noita ihan samoja kukkalautasia. :)

  VastaaPoista
 3. Mari: Ruusutyötä olen tosiaan miettinyt, että siitä voisi jotain ommella. Katotaan nyt, mitä tässä ehtii.

  Kirsikka: Ovat turkasen sieviä, mutta näissä mun lautasissa on keskellä jotain tuhnua; ei viiti oikein ruokailuun niitä ottaa. Kukkien aluslautasia tai jotain tarjoiluastiaa niistä varmaan tulee.

  VastaaPoista
 4. Itse kunnostutin isotädin tekemän kanavatyön. Vanhat kirjotut taulut on usein liimattu pahville ennen kehyksen kiinnittämistä, joten voi olla työlästä saada irti tuo taulu pohjastaan, tai sitten ei - mikäli se siis on vanha. Tämä saattaa rajoittaa jatkojalostusta, tai sitten ei.

  Itse uskalsin lämpohalvauksen kourissa karsia talvivaatevarastoani. Jos minusta ei pariin viikkoon kuulu elonmerkkejä, olen saattanut hautautua työpapereiden alle - siivoan arkistoani.

  OP

  VastaaPoista
 5. Heips!Löysin vast`ikään ihanaan ja idearikkaaseen blogiisi.
  Parraton pusu- inspiroi matkimaan siltä istumalta :)
  Tein postauksen aikaansaannoksestani ja linkitin blogisi.Onhan ok?

  VastaaPoista
 6. OP: Haa, tuota en hoksinut ajatellakkaan. En ole ennen aukonut ristipistotauluja (minulla on pari-kolme niitä), joten en ole törmännyt ongelmaan. Toivottavasti työ ei ole kovin vanha.;) Tsemppiä sinne. Voi raasua, arkisto kuulostaa jotenkin masiiviselta jo sanana.

  Marika: Hei vain ja hauska tutustua.:) Juu, jos linkkaat, niin sehän on sallittua. Minäpä käväisen vielä katsomassakin, mitä kivaa olet tehnyt!

  VastaaPoista