8.7.2013

Iski idealla

Taas se virkkaa. Mitähän tuostakin tulee. Jotain ympyrää se selvästi on.


Viiden pisteen vihje. Edellisen postauksen kuvassa oli jotain, joka muistuttaa tuota vaaleaa, muovitettua metallireunaa. Jep, hoksasit oikein. Nehän ovat..


.. keijunsiivet! 


10 kommenttia:

 1. Siis niin paljon mukavammat virkattuina
  kuin nuo keinokuituset originaalit.
  Kai sää sitten pidät noita selässä, kun ajat tuolla pyörälläsi, missä on noi kadehdittavat pinnansuojat ;)
  Ihanat ideat ja papukaijamerkki vielä, kun saat toteutettua...

  VastaaPoista
 2. Rva Pioni: Kyllä kyllä, ehdottomasti laitan selkään!:D

  VastaaPoista
 3. Oi mikä idea! Voi kun osaisin, jaksaisin ja ehtisin tuollaiset toteuttaa, niin kyllä häpeilemättä plagioisin! Ja voi kun lapseni sitten hyväksyisi nuo luomukset! Siinä on meinaan joku geeni heittänyt häränpyllyä, ja lapsosten mielestä plastiikkista ja kiiltävää sen olla pitää. Glitterillä kuorrutettuna ;)

  VastaaPoista
 4. Minna: Muovia ja glitteriä - niin se on joka perheessä. Just eräs tuttu äiti-ihminen valitti, että hän kun on yrittänyt ostaa ekologista ja eettistä ja erilaista, niin nyt kun lapsesta on tullut "iso", niin ei kelpaa enää. Pitää olla samaa kuin muilla, halpiskaupan glitterpainatuksilla. Saattaapi olla, että nämäkin siivet kalpenevat toisten keijusiipiemme rinnalla (kaupan tilpehöörisiivet), mutta kun nämä olivat ne "rakkaammat" (lue vaaleanpunaiset), niin en hennonnut poiskaan heittää siipiosan rikkoonnuttua. Ei tässä iso työ ole; reikäähän tässä vaan käytännössä virkataan. Jokunen pylväs, paljon ketjua.

  VastaaPoista
 5. Niistä tulee kyllä mahtavimmat keijunsiivet ikinä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana idea! Jokunen viikko sitten yritin heittää risat siivet pois, ei onnistunut =( Niitä kuulemma tarvitaan! Saisinkohan luvan tuunata ne???

  VastaaPoista
 7. Oulussa on siis siivetön keiju tällä hetkellä?

  Tuosta tullee aika hippi...

  OP

  VastaaPoista
 8. Maija: No ainakin kirjavimmat!:D

  Susan: Ilman muuta saat. Tai sitten et kysy ollenkaan.;)

  OP: Keijulla on varasiivet. Ne ovat tosin siniset, mikä on keijusta aika ällöttävää.

  VastaaPoista
 9. Sulla on Outi ihana kesälomadraivi siellä päällänsä!

  Kelpaiskohna noille meidän pojille jotkut tappajavampyyri-supermies-siivet? Tuskimpa. Kun en kuitenkaan osais virkata pommeja ja sitä erästä tuoksua, joka poikia aina vaan jaksaa naurattaa...

  VastaaPoista
 10. Soile: Batman-siivet kattoon? Sillä systeemillä, millä tehtiin ne kattovalaisinpallot - virkattu musta pommi? Semmoinen vanhanaikainen pallo, kun sarjakuvissa? Siihen punaisella piipunrassilla hieman kipinää? Virkkaamalla päällystetty pierutyyny? Nyt mä taidan hiukan innostua näistä..:DDD

  VastaaPoista