8.5.2013

Still alive

Jos tällä blogilla on vielä joku lukija, niin ajattelin vain ilmoittaa hänelle mitä kohteliaimmin, että lomaan ei ole enää pitkä aika ja ehkä sitten taas irtoaa. Minulla on jopa yksi idea. Oikein säikähdin, kun se tässä eräänä päivänä humpsahti päähäni. Varoittamatta. Että sellaistakin voi vielä sattua näin kuivan kauden jälkeen. Kirjoitin idean äkkiä ylös, miltei hengen hädässä, ettei se poloinen vain ehtisi kadota kovin kauas. Nyt pitäisi napata vielä toinen, niin teettäisin niillä poikasia.


Täällä mitään hätää ole. Vähän tautia, paljon töitä ja yksi aika kipakka uhmaikäinen. Ja onneksi sokeria pohjalla: pärjäsin hyvin viiksikilpailussa. Washi-teipistä on todellakin moneksi.

15 kommenttia:

 1. Juupajuu olen lukijana täällä.
  Jään odottamaan poikasien ilmaantumista myös tänne.

  VastaaPoista
 2. Hyva etta henki pihisee viela. ;) Ja toivottavasti poikasten teettaminen onnistuu (eli toivon kovasti saavasi sen toisenkin idean). Ihania sinivuokkoja kuvissa. Taalla ei vuokkoja nay. :(

  VastaaPoista
 3. Elossa ollaaan täälläkin! Kohta on pihakoivussa jo hiirenkorvatkin. :)

  VastaaPoista
 4. Varapäre ja vara- akku on täällä jo käytössä.
  Voimia vielä loppurutistukseen! Omia voimia ei ole antaa, mutta voin silti niitä toivottaa :) Vielä en tiedä jatkuuko oma lomani hamaan tulevaisuuteen, sillä kala ei ole vielä tarttunut koukkuun.

  VastaaPoista
 5. Kuulolla ollaan. Ja ollaan sikäli etuoikeutetussa asemassa, että niillä sun poikasilla on lyhyt matka lentää tänne!

  VastaaPoista
 6. Ne ideat kyllä tuppaavat sikiämään kuin pitkäkorvat kunhan vauhtiin pääsevät. Ja huomennahan on vapaapäivä, sitä ei vielä tiedä mitä silloin päähän pälkähtää

  VastaaPoista
 7. viiksikilipailut? häh?
  Täällä odotetaan viimeistelykeijua, sillä saralla ei ole tapahtunut mitään sitten tammikuun(?) ja viimesteltäviä töitä olisi...Vierailee niin harvoin mokoma, että taitaa olla satuolento koko viimeistelykeiju. OP

  VastaaPoista
 8. Rva Pioni: Kiitos. Kivempaa täällä on pienellä porukalla kuin yksikseen.

  Ina: Vuokkoja riittää. Sinivuokot ovat alun kitumisen jälkeen riehaantuneet vallan mättäiksi ja valkovuokotkin näyttävät ehtivän äitienpäiväksi. Mutta joo, jospa niitä ideoita nousisi samaan tahtiin.

  Mertsu: Hiirenkorvia? Täällä ei ole tarpeeksi lämmintä, aivan kuin kaikki lämpöaallot olisivat laittaneet meidän boikottiin. Eli ei hiirenkorviakaan.

  Mari, Prosessineuloja: Kurjaa tuo epätietoisuus. Pidän sinulle peukkuja! Ja painetaan loppuun asti. Mulla kova meno kestää ihan loppuun asti eli kesäkuun puolelle. Huh.

  Pikkusisko: Niin, sinä et tosiaankaan mahda kovin kaukana olla. Sitä saattaa semmoisen matkan räpistellä heikompikin poikanen?

  Soile: Huomenna on vapaapäivä, voi onnea. Joudun ehkä siivoamaan erittäin sekaisin olevan lastenhuoneen, mutta saattaahan se siinäkin joku idea roihahtaa.

  OP: Voi OP, täälläkään ei keijun keijua. Ja viiksikisat olivat työpaikalla vapun kunniaksi; minulla oli helpoista helpoimmat Hitler-viikset.;)

  VastaaPoista
 9. Mukana keikutaan! Upea sinivuokkokuva!

  VastaaPoista
 10. Kuulolla ollaaan! :) Täälläkin odotellaan jo kovasti lomaa, että voisi vaan olla ja tehdä kaikkia kivoja juttuja, omia juttuja. Ei mitään pakollista! Kuopsuttaa pihaa, remonteerata sisällä sadepäivinä, loikoilla ulkona auringossa ja muuttaa asumaan golfkentälle. :D

  ps.Kaunis kuva sinivuokoista. :)

  VastaaPoista
 11. MINNA: Kiitos, Minna. Täällä tuntuu olevan sinnikästä väkeä.;)

  Saara: Sinulla on todellakin hyvät suunnitelmat! Minäkin haaveilen pikkuremontista ja pihalla pitäisi kohottaa pari pahasti painunutta kukkapenkkiä. Käsitöihin saattaa tulla himo, jahka asiaan ehtii taas syventyä. Tämä on mukavaa aikaa, kun kaikki hieno on vielä edessä.

  VastaaPoista
 12. Siis mikä viiksikilpailu? Kerro lisää...

  Täällä me sua ootellaan! Tsemppiä uhmaan!

  VastaaPoista
 13. Nonna: Töissä oli sellainen hupailu vappuaattona. Yllyttivät ihmisiä joko kasvattamaan tai kehittelemään muita konsteja käyttäen viikset. Minä lähdin tottakait mukaan ja tein viikset askarteluteipistä. Semmoiset ovat nopeita kasvattaa ja vielä nopeammat ajaa pois.:)

  VastaaPoista
 14. Minäkin meinasin älähtää noista viiksikisoista. Ja sit katoin, että sulta puuttuu sivupalkin tageista viikset kokonaan.

  Täälläkin mennään just ja just hengissä sinnitellen. Kolme viikkoa töitä, sit pitkä loma(utus).

  VastaaPoista
 15. kaisa: Minä hiukan joo aavistelinkin noita sun lomajuttuja, kun luin joku aika sitten Ravelryssä potutusketjua. Kurjia juttuja ne. Jospa asiat kuitenkin järjestyisivät jotenkin!

  VastaaPoista