16.5.2013

Snap, Crackle and Pop

Jos nyt seisoisi lehtipuun alla tai menisi metsään ja olisi ihan hiljaa, niin kuulisi, kuinka tuhannet ja taas tuhannet silmut poksahtelevat auki kuin shamppanjapullon korkit. Poks! Puilla on bileet.


Täällä on vihdoin lämmintä ja olen onnesta soikeana. Ja vaikka nyt tarkenee, niin minulla on kohta uusi villatakki. Siihen asti: moi!

13 kommenttia:

 1. Tuolla pihalla käy aikamoinen pöhinä. Koivunoksat vihertyvät silmissä. Kohta tietty aivastuttaa mutta ei ajatella sitä nyt.

  Ja ihanaa miten lämmintä!

  VastaaPoista
 2. Soile: On tätä odotettu! Yhtäkkiä hulluna kimalaisia ja muurahaisia. Linnuilla kiire pesien kanssa ja kaikki silmut ihan turpeina. Minä ostin tänään hulluna multaa ja kesäkukkia; kyllä tämä iloksi muuttui! Voi pojat! Muista ostaa aivastuslääkkeet, että olet valmiina sitten kun se hupi alkaa.

  VastaaPoista
 3. Ja ihan kohta alkaa kukatkin puhkeilla! Jee!!

  VastaaPoista
 4. Pioni: Kyllä tässä täytyy nyt ihan tosissaan hillitä itseään, ettei vallan poksahda ihminenkin.:)

  VastaaPoista
 5. Se uusi Telfast- antihistamiini ei väsytä eikä siinä ole laktoosia. Koskapa täälläkin paukkuu ja rytisee.
  Salaatin siemenistä on noussut jo parin millin kokoisia vihreitä alkuja mullan pinnalle ( aamulla ne oli vain heikkoja näköhavaintoja ) joten joo. Telfast on hyvä juttu.

  VastaaPoista
 6. Aivastuslääkettä on syöty jo huhtikuun puolta saakka. Sen verran raivokas on minun koivuallergiani että siihen on syytä varautua ajoissa.

  Pavuntaimet kyllä pitäisi saada kohta oikeisiin multiin, sen verran vikkelään kohoavat kohti korkeuksia.

  Bertalla pitää kiirettä pörriäisten perässä. Sai eilen saaliiksi kärpäsen.

  VastaaPoista
 7. weirdRockStar: Minä onnekas en ole muutamaan vuoteen tarvinnut ko. lääkkeitä, pitää toivoa, etten tarvitse jatkossaakaan. On se niin ärsyttävä vaiva.

  Soile: Jospa se Bertta auttaa allergiaankin. Ei minulla tieteellistä näyttöä ole, mutta ennen tätä nykyistä kissaputkeani lääkkeitä kului siitepölyaikaan laidasta laitaan. Minä ajattelin olla niin hurja sissi tänä vuonna, että tuikkaan siemenet suoraan pihalle. Unohdin esikasvatushommat kokonaan. Noloa.

  VastaaPoista
 8. Tätä lämpöä ja poksumista on niin odotettu, nyt nautitaan :)

  VastaaPoista
 9. Susanna: Kieltämättä nyt on autuas olo!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, että sielläkin jo tarkenee ja ennen kaikkea vihertää! Olen iloinen puolestasi :) pokspoks.

  VastaaPoista
 11. emmi: Kyllä nyt tarkenee. Mietin tuossa juuri, että pitää ruveta kastelemaan kasveja. Ajkavat perennatkin olla nuupallaan helteestä.

  VastaaPoista
 12. Juuri vasta löysin blogisi tuolta Parolan Aseman kautta :) Tosi ihana blogi sinulla! Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 13. Susanna Tamminen: Hei Susanna ja tervetuloa tänne! Hyvää viikonloppua sinnekkin! Minulla on meneillään erittäin vakavaa pohdittavaa täällä: teenkö raparperipiirakkaa tänään vaiko huomenna...;)

  VastaaPoista