5.4.2013

Vähän parempi

Kukkavirittelyt eivät ole enää narsissivaiheessa. Tulos on ehkä enemmän sitä, mitä ajoin aluksi takaa, mutta ei täällä jippijaijeetä huudeta. Homma on kallistumassa liiaksi äkkimakean puolelle ja vaikka olenkin mummolaromantiikan vankkumaton ystävä, niin jossain se menee raja mummojenkin kanssa. Saattaa olla, että annan kukkasten olla ja teippaan niiden sijasta Nykäsen Matin seinään. Heti ruman sanan viereen. Noin niin kuin balanssin vuoksi.


Ja ei, se ei ole minun Mattini. Miehen jemmoista löytyy nykyään vaikka mitä outoa.

4 kommenttia:

 1. Joo, ei enää yhtään narsissi. Ihana toi mintunvihree reuna :)
  Miul oli muuten ala-asteaikoina pulpetin kans teippailtu täyteen mm. nykäsmatin kuvia - hmmm.

  VastaaPoista
 2. Minull onkin kaapissa A-P Nikkola -tarra. Siivosti sisäpuolella kuitenkin. Mutta ei ookaan virkattuja kukkasia, niin ne särötkin pitää olla juur senverran säyseämpiä.

  VastaaPoista
 3. Ei kait tuo nyt mitenkään äkkimakeaa ole? Nyt vaan laitat nitä riviin ja järjestykseen ja teet kivan narsissiköynnöksen ikkunaan.

  Elämä on laiffii!

  VastaaPoista
 4. Peppi: Minä muistan tyytyneeni jännittämään kotistudioissa kisoja; kuvapuolelle en tunnusta retkahtaneeni.:) Ja mintunvihreä ihana? Juuri sitä mietin, että kummenisiko vihreää vaihtamalla, mutta nyt sanotkin sitä ihanaksi... hmm.

  Heidi: Muutaman kukkasen kestää täälläkin vielä virkata. Mieheltä löytyy jemmoista vielä nimikirjoituksella varustetut kuvat myös Jari Puikkosesta ja Marjo Matikaisesta. AP Nikkola olisi kyllä kanssa aika hyvä.

  Soile: Laiffiipa hyvinkin.:D Jos menisi katsomaan Voicea ja tekisin vielä pari kukkasta ja testaisi tuota sun ideaa vaikkapa.

  VastaaPoista