20.4.2013

Sisällä ja ulkona

Kävin kuusivarkaissa. Älkää säikähtäkö, se tuskin kiinnostaa poliisia. Silmiini vain osui kohtuullisen komeassa kunnossa ollut joulukuusi erään taloyhtiön roskakatoksessa. Nappasin sen kainalooni, vein omalle pihalleni ja leikkasin todistusaineiston havuiksi kukkapenkkeihin. Ensi yöksi on luvattu rapsakkaa pakkasta.


Virkkuuni on ottanut hieman takapakkia. Tarkoitukseni oli yhdistellä päivänkakkaroita vihreällä, mutta lopputulema näytti jotenkin hölmöltä. Purin vihreän pois ja kokeilen, miltä tekeleeni näyttäisi ihan vain valko-keltaisena.

Puutarhaihmisille sen verran, että pihalla kukkii. Ei tosin vielä kovin runsaasti, mutta kuitenkin. Krookusten ja kevätsahramin lisäksi kevätbongauslistaan voi lisätä yhden laihanlaisen kastemadon sekä alivuokralaisemme Siilin, joka heräsi horroksestaan tiistaina. Ja kyllä, häntä on ruokittu. Peikkosta (suom. peipponen) on kuultu, mutta ei nähty. Että kyllä tämä tästä.

9 kommenttia:

 1. Se on kevät nyt, västäräkki ja töyhtöhyyppä bongattu! ja bertta yhden fasaanikanan.

  Vai että pakkasta, pitää varmaan roudata narsissit ja helmililjat sisälle.

  VastaaPoista
 2. Soile: Lupasivat kuusi astetta. Kun ei noista tiedotuksista koskaan tiedä, menevätkö huti ja mihin suuntaan, niin ajattelin hoitaa hommat tyylikkäästi. Vai fasaanikanan? Mahtoikohan se olla suurempi järkytys Bertalle vai fasaanille? Jalka ilmeisesti kestää ulkoilun?

  VastaaPoista
 3. Ihania virkattuja kukkia! Täällä myös maa puskee kaikenlaista silmua ja nystyrää, kyllä se kesä sieltä tulee :)!

  VastaaPoista
 4. Tarjas Snowland: Kyllä se tulee! Lintujen laulukin on vaihtunut sen verran eri säveliin, että kyllä ne jo kesälintusia ovat.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti on kevät! Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja taimet puskee kovaa vauhtia purkeistaan sekä joutsenia bongattu reilusti :) Ja käsityö rintamalla alkaa villasukat vaihtumaan kevyempiin hepeniin, kynsikkäihin vielä, mutta piirrustus pöydällä on ideoita jo kesämekkoa varten ^^ Ihanaa kevättä kaikille.

  VastaaPoista
 6. oi siili <3
  meidän pihalta bongattu kolme pientä valkohäntäpeuraa (tai vastaavaa), lisää joutsenia ja kurkia. ja lähimetsissä kukkii jo sinivuokot! kevät tuli kyllä ihan hulahtaen niin kuin siinä "ihkussa" mainoksessa sanotaan :D

  VastaaPoista
 7. MissLime: Jotenkin kaikki nuo suunnitelmasi kuulostavat kovin ihanilta!

  emmi: Valkohäntäpeuroja!!! Sinullahan on eksoottista.;) Minulla sinivuokko on vasta nupullaan, mutta perässä tullaan.

  VastaaPoista
 8. Laura: Kiitos! Toivottavasti tarkoitat noita luonnonkukkia, koska laitoin virkatut jo jäähylle. Pitää hiukan miettiä niitä.

  VastaaPoista