2.4.2013

Siitä piti tulla päivänkakkara


Minulla teki mieli päivänkakkaroita, mutta sain narsissin. Haittaako, jos pääsiäinen meni jo? Ovatko narsissin näköiset virkatut kukat uskottavia ympäri vuoden? Ollaanko meillä ihan noloja, jos vaikka juhannuksena nojaillaan narsissityynyyn...? 

Ehkä kokeilen vielä tuota vasenta yläkulmaa. Se ja sivun muut pitsit Otavan kirjasta Hurmaavat pitsit. Paitsi tuo narsissi.

11 kommenttia:

 1. Narsissit on ihania, mä luulen myös että niiden uskottavuus säilyy ;)

  VastaaPoista
 2. Narsissi on ihanan myyttinen kukka, ( Narkissos) ja runollinenkin kaikille Wordsworthin ystäville... joten tottakai se sopii vuoden ympäri!

  VastaaPoista
 3. Voisihan se olla myös valkovuokko! Tai metsätähti! Ei kukkajuttuja voi olla liikaa, ne voivat koristaa kotia ympäri vuoden vaikka ne syksyllä muuten kuihtuu. :P Tämä on ainakin meikäläisen periaate.
  Tuo Hurmaavat pitsit vaikutti kivalta kirjalta kun sitä eräänä päivänä selailin, mutta jätin ostamatta. Voi olla että pitää palata takaisin joku päivä... :)

  VastaaPoista
 4. Narsissilta näyttää! Kiva sellainen, mutta minä luulen, että itse kyllästyisin jossain vaiheessa katselemaan "kevätkukkaa" tyynyssä.

  Ihana kukkaisa tyyny edelläkin! Kyllä niitä kesäisiä kukkaniittyjä jo pikkuisen kaipaa...

  VastaaPoista
 5. suppis: Meinaatko? Uskottava narsissityyny.. se kuulostaa kyllä jotenkin hauskalta.

  Mari, Prosessineuloja: Tuolta kantilta en olisikaan muistanut ajatella! Myyttinen!

  S: Minä löysin kirjan kirjastosta ja nappasin sen matkaani, jos vaikka joku päivänkakkarannäköinen sieltä löytyisi. Aika kalliita nämä ovat ostaa.

  Nonna: Eli ei narsississa vikaa sinustakaan - sinänsä? Minulla meinaavat nämä virkatut olla esillä vain kevät-kesä-ajan, syksyllä joutuvat kaappiin.. En ihan onneksi ympäri vuoden joutuisi pääsiäistä katsomaan, mutta ehkä kuitenkin testaan vielä yhden kukan verran, josko saisin sen päivänkakkaran.;)

  Rouva Hyrskyn Myrskyn: Narsissi saa lisää kannatusta! Ja sinulla on aivan ihana nimi!

  VastaaPoista
 6. Narsissit on aina nättejä, ja siks toisekseen, lähempänä juhannusta ne narsissit tuolla pihalla kukkii. Joten anna mennä vaan

  VastaaPoista
 7. Tottakai narsissi sopii vaikka ympäri vuoden! Vielä kivempi tyynystä tulisi minun mielestä, jos siinä olisi oikein montaa sorttia kukkia siis vaikka niitä narsisseja, päivänkakkaroita, orvokkeja jne.. joo oikein sellainen kukkaniitty! Tietty sulla on oma visio, mutta mie tykkäisin tuollaisesta överistä :)

  VastaaPoista
 8. Soile: Saapa nähdä, ehtivätkö edes juhannukseksi tänä vuonna. Jos kehtaisin, kävisin mittamassa viivottimella lumikerroksen syvyyden takapihallani. Mutta en kehtaa, naapureilla riittää jo muutenkin mielipiteitä. Mutta kiinnostaisi kyllä.

  emmi: Loistava idea! Semmoisen niitty-tyynyn voisi oikeasti joskus tehdä!

  VastaaPoista
 9. Narsissa ei ole mitään vikaa, mutta mielestäni tuo on ilmiselvä valkovuokko. :) Valkoiset terälehdet sen tekevät.

  VastaaPoista
 10. Mollie: No nyt rupesi kuulostamaan joltakin: valkovuokko! Jos kohottelisi tuota keltaista keskustaa eri tavalla, niin saattaisi se vuokosta mennä. Kiitos, tämä kannustaa!;)

  VastaaPoista