14.4.2013

Kevätsiivousta

Meillä on ollut keittiössä vuosikaudet yksi musta seinä. Sen oli aika lähteä. Samalla seinältä riisuttiin kohtuullinen kokoelma vanhaa "keittiöantiikkia" sekä teline, jossa roikkui jos jonkinlaista lävikköä ja raastinrautaa. En tosiaankaan aio kiinnittää niitä seinälle takaisin, sen verran raikkaalta tuo keittiön nurkka nyt näyttää.


Valkoinen, puhdas seinä tuntui kuitenkin äkkiseltään sen verran pelottavalta, että pläntti mustaa oli tarpeen. Väkersin taululle kaveriksi "eat" -tekstin vanhasta retrotapetista, johon olen aivan lemmessäni. Harmi, että minulla on sitä niin vähän, ettei siitä riitä isommille pinnoille.

Ja kevätsiivous jatkuu. Minulla on aika hyvä meno päällänsä niin kotona kuin pihamaallakin. Turha romu ja jäät saavat kyytiä.

Edit. Muurahaisillakin on kevätsiivous menossa. Pihabongaus kekomuurahaisista!

12 kommenttia:

 1. Valkoisen seinän kammo siis iski? Se voi näyttää pelottavalta "värinpoiston" jälkeen.

  Täälläkin on siivottu. Kuvista huomasin miten sotkuinen mun Nurkan työtä on. Joskus siihen tarvitaan se valokuva että tajuaa.

  Ja jei, kevät taisi tulla!

  VastaaPoista
 2. Nayttaa oikein hyvalta. Pienet muutokset saattaa saada aikaa isoja asioita. Ihana toi EAT sana! Makin tykkaan kovasti siita tapetista. :) Anna jaille kyytia. Ma aina hakkasin jaata pihasta kevaisin siella ollessa. Nyt ei ole tarttenut. Halit!

  VastaaPoista
 3. Soile: Meillä on aika vähän puhdasta valkoista seinää ja kontrasti siihen mustaan on aivan hillitön. Tila tuntuu yhtäaikaa suuremmalta ja pienemmältä; valkoinen jotenkin hyökyy päälle (kauhuelokuvan aineksia). Mutta jotenkin raikkaampi, keväisempi ja kukkeampi se on noin. Nyt vaan tekisi mieli raikastaa muitakin nurkkia. Kevät on vaan niin ihanaa aikaa; virtaa riittää aivan eri tavalla. Olen muuten lapioinut lunta ja hakannut jäätä sen verran, että täällä alkavat sipulikukat jo löytyä. Jei.

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, olisi ollut kiva nähdä ennen ja jälkeen kuva :)
  Ihana tuo EAT, se rimmaa niin hyvin tuon lampun kanssa!

  VastaaPoista
 5. Voi ei, nyt oon kade! Täällä revitty vanhaa tapettia koko eilinen päivä seinästä irti ja valmista ei vieläkään näy :( Tapetin poisto on kyllä maailman inhottavinta puuhaa!!

  Mutta sun seinä on kyllä ihana ja tapetti varsinkin.

  VastaaPoista
 6. Ina: Joillakin ihmisillä tuntuu olevan kova himo jäiden hakkaamiseen ja minä kuulun niihin. Ehkä sinä saa jokusen ikävän ajatuksen kaikkoamaan.. Ja kädet kipeiksi! Hyvää treeniä se on.

  Nipsu: Tällä kertaa kyllä otinkin ennen-kuvan, tosin hommat olivat siinä vaiheessa jo puolessa välissä. Onko se "melkein ennen" -kuva? Mutta jostain syystä jätin sen sitten kuitenkin pois, tuntui että jo tuossa on kuvia.:D

  Pioni: Minä olen asunut tässä niin kauan, että miltei kaikki seinäpinnat ovat jo ainakin kertaalleen käyty läpi. Tykkään tehdä pohjatyöt ennen tapetointia niin hyvin (pohjamaalaus ehdottomasti), että tapetit lähtevät sitten kyllä kivasti pois. Mutta kieltämättä tänne muutettaessa aika monta ärräpäätä lähti edellisten asukkaiden tapetteja repiessä. Tsemppiä! Joka riekale on eteenpäin!!!!

  VastaaPoista
 7. Jiihaa! Meilläkin saa nyt "keijupöly" kyytiä. Taitaa olla kevätilmojen syytä, ku tekee mieli jynssätä koti kiiltäväksi. Ihana tapetti. Mustan jälkeen valkoinen tuntuu varmasti raikkaalta.

  VastaaPoista
 8. MINNA: Keijupöly? Rupean käyttämään tuota ilmausta heti ja ehdottomasti. SItä meilläkin vaan on.:DDD

  VastaaPoista
 9. Hieno seinä, Eat käy hyvin yksiin lampun kanssa. Kevätsiivous -intopuuskaa täällä odotellaan...

  VastaaPoista
 10. Susanna: Seinän maalaus kannatti. On pitänyt ruveta raivaamaan sen ympäristöäkin eli jospa tuo raikkaus laajenisi tuosta vielä loitommallekkin.;)

  VastaaPoista
 11. Ihana lamppu! Tosi kaunis kokonaisuus nuo tekstit ja lamppu. Tapettiteksti on tosi kiva idea.

  VastaaPoista
 12. Tarjas Snowland: Tapettiteksti on helppo idea. Kaupasta ostetut tarrat pysyvät jostain syystä - ainakin minulla - huonosti kiinni ja maalihimmiin en ole ryhtynyt. Ja onhan tuo pintana ehkä maalia mielenkiintoisempi riippuen tietysti tapetin kuosista. Haaveilin ihan sellaisesta kunnon mainostekstistä/kyltistä, mutta mistään ei löytynyt eikä minulla ole sellaista tekniikkaa, että olisin voinut vaikkapa vanerista sahata. Joten tällä mennään!

  VastaaPoista