23.3.2013

Talonvaltaus

Näin eilen kevään ensimmäisen mustavariksen. Vaikka kyseistä yksilöä kävikin hiukan sääliksi, oma mielenvire nousi heti vähintäänkin kymmenellä pykälällä. Jos kerran muuttolinnut alkavat palata, niin täällä on oltava valmista.

Nostin oman teepaketista askartelemani linnunpöntön hellästi alas seinältä, puhdistin sen ja tarkistin kunnon. Sitten kiinnitin talon takaisin oksanhaaraan lapsen huoneen seinälle. Ja kas kummaa, heti kohta siellä oli jo asukas! Mahtaa neljävuotias revetä, kun siellä onkin tänä keväänä Iso Pinkki.


Huomenna me virvomme kaikki tuoreiksi ja terveiksi.

14 kommenttia:

 1. Hyvä! Pinkit muuttolinnut on erityisen hyviä kevään tuojia! ; )

  Hieno puu teillä! Siinä on puu palannut alkuunsa paperiteollisuuden jälkeen ; )

  VastaaPoista
 2. Hih, ihanaa että muuttolinnut on palanneet ja vielä noin tyylikkäät pinkit! :D

  Tulisipa meillekin virpojia, edellisinä vuosina heitä on käynyt aika heikosti. En tiedä pelottaako meidän koirat, vai miksi eivät tänne tule.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus! Vähänkö nosti hymyn huulille tuo kuva; sekä puu että lemppariteestäni tehty pönttö! :D

  VastaaPoista
 4. Siis mää en ala,
  että on ihana.
  Tulkaa meillekin virpoon!

  VastaaPoista
 5. Aatteles jos muuttulintujen matkassa tulisi pari tuommoista vaaleanpunaista? Hyppelisivät tuolla pihapuissa tavan talitinttien seassa. Olisihan se riemastuttavaa.

  VastaaPoista
 6. Voi tulkaa tännekkin te Pinkit..alan heti askarrella pönttöä :-)

  ja mukavaa munarikasta palmusunnuntaita pikku-noidille!

  VastaaPoista
 7. Stiina: Kiitos. Puu miellyttää omaa silmääni edelleen, mutta en saa yhteenkään kuvaan värejä kohdilleen. Valokuvaajan taitoni eivät ollenkaan riitä valkoiseen taustaan ja valko-mustaan puuhun; valjuksi menee. Mutta onneksi edes tuo pinkki tuossa potkua antamassa!

  Jutta: Linnut hommanneet etelässä uudet vermeet talven aikana, viime vuonna meillä oli ihan vaan keltaisia pääsiäsitipuja.. Ja saattaapi olla ne koirat, että lapsia pelottaa.:) Tosin vähänlaisesti niitä noitia kulkee meilläkin ja sitten pitää itse syödä kaikki suklaat. Mums.

  Johanna: Tuo tee on ihan hillittömän hyvää. Olisi taas monta tyhjää kamomillapakettia jemmassa..

  Rva Pioni: Kiitos kutsusta. Miten lie laaja turnee meidän noidilla huomenissa tulossa.;)

  Soile: Vitsit, se olisi hienoa. Pihapuu pullollaan pinkkejä lintuja.. Se olisi niin kuin Japanissa se hanamijuhla. Kirsikankukat vaan korvattu linnuilla, mutta väri olisi sama.:D

  Maireanna: Toivottavasti tuli hyvä pönttö, niin on linnuilla sitten missä olla!

  VastaaPoista
 8. Hahhaa, ihana prinsessatipunen :D Meillä nelivuotiaalle kelpasi vielä keltaset tipuset, ne laitettiin rairuohon sijasta hellästi nukkumaan nukkekodin kerrossänkyyn!

  VastaaPoista
 9. Mahtava idea tuo puu. minullakin on noita tee rasioita useampikin kaapissa ja taitavat päätyä uusio käyttöön.

  VastaaPoista
 10. Emma: Varmaan täälläkin lapselle olisi keltatipuset kelvanneet, vaan kun minä raukka näin nuo pinkit Tiimarissa, niin mopo lähti keulimaan ja reippaasti. Tipi on niin iso, ettei pönttöön mahdu muita. Ja mulla on vielä monta Pinkkiä jäljellä; pitää viritellä niille jotain ylläripaikkoja lasten iloksi. Kerrossänkyidea olisi aika hyvä!

  Tilda Inkeri: Ne ovat niin kauhean sieviä nuo teepaketit, ettei niitä oikein raaski heittää pois. Puun olen tehnyt tapettipaloista ja linnunpönttö kehkeytyi siihen koristeeksi. Koko projektin tarkemmat tiedot löytyvät esmes "Tunnisteet"-osion kautta tapettihommien alta.

  VastaaPoista
 11. Luin ja luin ja luin blogia läpi, kyllä on niin kaunista ja luovaa, nautin! Tipurikasta palmusunnuntaita, meillä kävivät jo tutut virpojat, muille ei ovia avatakaan, jäi kyllä vähän harmittamaan ettei ostettu itselle yhtään kindereitä, voi olla että tulee vielä kauppareissu.

  VastaaPoista
 12. Tuikkis: Kiitos, tipuja ja suklaatia on riittänyt siihen malliin, että makaan täällä vallan oikosenani läppärin kanssa. Olisi hommaa jos jonkinlaista, mutta suklaata taisi tulla nautittua liikaa... Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinulle! Ja olehan tarkkana Kinderien kanssa, ettei käy kuten minulle.;)

  VastaaPoista
 13. Hih, tuo tipu on selvästi koiraspuolinen - eiks ne koiraat oo niitä värikkäämpiä?! ;)

  VastaaPoista
 14. Peppi: No niin tietysti! Itse on hoksannutkaan. Mutta asiasta kannattaa olla ihan hissuksiin; nelivuotiaan mittarissa pojat eivät ole järin korkeassa kurssissa. Tipusen arvo saattaisi hänen silmissään laskea.:)

  VastaaPoista