8.3.2013

Naistenpäivänä

Koko ajan sataa lunta. Kaunistahan se tuo silmän kantamattomiin ulottuva valkeus on, mutta hiukan jo kyllästyttää. Hyvin alkanut grillikausikin hyytyi alkuunsa; grillin päällä on jälleen kinos lunta ja lisää sataa. Hela tiden.

Näillä keleillä saa olla kevätihminen kovana, jotta usko tulevaan säilyisi.


Kuvissa vilahtaa eilen aloittamani putkineulos. Pidettiin esiteinien kanssa meillä discoa ja sen verran rupesivat jo Justin Bieberit sun muut surisemaan päässä, että oli pakko aloittaa jotain.

Ja hei, eikös tänään ole se päivä, kun meille naisille on luvassa vähintäänkin kukkia ja suklaata? Lumen lisäksi?

Edit. Laitoin sivupalkkiin kuvina jokusen askarteluni siltä varalta, jos joku kaipaa vastaaviin helposti löytyvää ohjetta. Kuvasta menee linkki vanhaan postaukseen, jossa ko. projektista on kerrottu. En ole laatinut aikoinani postauksia varsinaisesti "ohjemielellä", mutta olen ymmärtänyt, että hivenen tarkemmalle ohjeistukselle saattaisi olla tarvetta. Jospa muistaisin sen tulevien projektieni kohdalla.:)

13 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää Sinulle! Kyllä se kevät tulee ja vielä nopeammin, kun vaan jaksetaan pitää asiaa esillä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea nuo ohjelinkit, kiitos niistä! Ja hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 3. Havaintoasemalla kuulemma nähty jo pari kiurua, joten kyllä se kevät jossain tuolla lumen takana kait sitten odottaa. Täälläkin tulee taivaan täydeltä valkoista. No, viime vuonna tuota samaa tavaraa satoi vielä huhtikuulla...

  VastaaPoista
 4. Fasu: Kaltaistasi sparraajaa tarvitaan näille leveysasteilla! Nytkin lunta tulee niin ettei mitään rajaa. Mutta yritän pysyä kovana: tulppaaneja, sipulikukkia ja värejä joka huoneeseen! Hyvää naistenpäivää!

  Nella-Maria Hiltunen: Kiitos. Lisäilen lisää ohjeita vähitellen, kunhan ehdin. Hyvää naistenpäivää!

  Merruli: Kiuruparat!!!! Ja kyllä, muistan sen viime huhtikuun kauhulla. Lunta tuli sakeana massana ja peippospoloiset istuivat parvena syreenissäni niskat kyyryssä. Hyvä, ettei itku päässyt.:) Sanotaanko, että viime kevään ja kesän jälkeen odotukset tulevan suhteen ovat TODELLA korkealla. Viime kesänä ei tainnut tulla kertaakaan edes hiki.

  VastaaPoista
 5. Naistenpaivaa myos taalta kaukaa kinosten keskelta. Esikoisen koulu oli peruttu talta paivalta lumentulon takia. takia. Tai siis koulu aloitetaan 2h myohemmin mutta aamupaivan eskariryhma on peruttu. Ma tiedan etten saa kukkia tai mitaan muutakaan. Mieheni englantilaisena ei perusta nimipaivista eika siella noteerata naistenpaivaa mitenkaan eli pitaa ostaa itse omat kukat.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuvakollaasi! Ja ihana liina tuolla edellisessä postauksessa!

  Minä luulen, että kukkasia ja suklaita ei ole tiedossa, kun en ole ostanut, mutta naapurin rouva vähän puheli, että josko lasilliselle kuohuvaa...

  VastaaPoista
 7. Ina: Kaukana olet, mutta kinokset yhdistävät. Niitä tuntuu olevan nyt kaikkialla; mahtaa koko pohjoinen pallonpuolisko hukkua lumeen. Minä ehdin jo iloita huvenneesta lumirajasta, mutta täälläkin saatiin yllin kyllin lisää ja tuntuu, että nyt sitä vasta riittääkin. Hyvää naistenpäivää täältä sinne asti!

  Nonna: Kuohuvaa? Sulla on kiva naapuri siellä.;) Mies keitti aamulla kahvit ja vetäisi onnitteluserenaadit koko naiskatraalleen, joten en minäkään enää suklaiden varaan laske, mutta saahan sitä laittaa hiukan ehdolle?

  VastaaPoista
 8. Kevään keltaista naistenpäivää sinne!
  Ja tulipa tuosta liinasta kaunis- melkoinen projekti varmaan, vaan onhan uniikki!

  VastaaPoista
 9. Peppi: Kiitos, samoin! Liinoja jäi vielä pariinkin projektiin, ehkäpä jatkan niiden kanssa myöhemmin keväällä.

  VastaaPoista
 10. Hyvää naistenpäivää! Töissä saatiin oikein herkkujäätelöä talon ainoalta mieheltä. Täällä kotirintamalla eräs (pösilö) ei taida edes tietää mikä päivä on, pöh.

  Nyt on se aika kun kevät ja talvi tappelee. Saas nähä kumpi voittaa. No kevät tieten, ennemmin tai myöhemmin :)

  VastaaPoista
 11. AnniKainen: Kevät ja Talvi tappelevat? Ihan uusi juttu minulle tuo, mutta niinhän se menee. Täällä paistaa vaihteeksi aurinko, mutta muuten on niin talvisen näköistä. Pitää maltaa odotella... tämmöisissä asioissa mulla ei kauheasti ole sinniä.:D

  VastaaPoista